Fashion&Beauty

Köldökig kivágott ruhában tündökölt Jennifer Lopez, megbabonázva bámulta mindenki

Jennifer Lopez ezúttal vadonatúj filmjének mexikóvárosi bemutatóján nyűgözött le mindenkit, méghozzá egy igencsak különleges, hófehér ruhakölteményben.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2990 Ft-os áron ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Szexi, egyben elegáns volt

Napokon belül a magyar Netflixen is elérhető lesz az Atlas című sci-fi film, melyben Jennifer Lopez egy Atlas Shephard nevű, terrorelhárítással foglalkozó adatelemző megszemélyesítőjeként tér vissza a képernyőre. A történet szerint a jövőben az emberiség mesterséges intelligenciával vezérelt robotokat vet be a háborúkban, Shephardnak pedig az a feladata, hogy felkutasson egy renegát gépet, amely komoly fenyegetést jelent. A produkció sajtókörútja jelenleg is zajlik, a Los Angeles-i premier után az alkotók és a színészek Mexikó fővárosába utaztak, ahol az 54 éves díva a tőle megszokott módon most is fenséges ruhakölteményben lopta el a show-t mindenki elől a vörös szőnyegen. Galériánkban megmutatjuk, milyen szenzációsan nézett ki a híresség:

Jennifer Lopez hétfőn lenyűgöző fekete-fehér kreációban lejtett végig a kamerák előtt, azonban – a zátonyra futott házasságáról szóló pletykaáradat miatt – sokaknak feltűnt, hogy szokásától eltérően férje, Ben Affleck nem kísérte el. Egyelőre nem tudni, mi igaz a találgatásokból, az viszont biztos, hogy a színésznő magán viselte a karikagyűrűjét.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez, világhírű énekesnő szárnyaló karrierjének köszönhetően állandó reflektorfénynek örvend, emellett pedig szerelmével, Ben Affleckel is szívesen mutatkozik a nagy nyilvánosság előtt. Ennek ellenére a családi kötelékeket sokkal óvatosabban kezeli, rokonait általában igyekszik távol tartani a rivaldafénytől.

Leadfotó: John Nacion/FilmMagic/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.