Fashion&Beauty

5 hatékony tipp, amivel nyáron is tartós marad a sminked

Ezekkel az egyszerű trükkökkel nyáron is garantáltan tartós marad a sminked!

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Tartós nyári smink

Bizonyára neked is ismerős ez a szituáció:Tökéletesítetted a sminkedet, és elindulsz otthonról egy ragyogó nyári szombaton. Előveszed a napszemüvegedet, aztán szépen lassan érzed, hogy az apró izzadságcseppek elkezdenek legördülni az arcodon, a napszemüveged pedig az orrodra csúszik — és ebből már tudod, hogy elkenődött a sminked. Ahelyett, hogy azon bosszankodnál, mit csináltál már megint rosszul, kattints a galériára és olvasd el a vezető sminkmesterek hatékony és jól bevált tippjeit a nyári sminkproblémák elkerülésére, hogy a lehető legjobban nézz ki, miközben a kedvenc árnyalatodat viseled.

1. Legyen nyári alapozó készleted! A napszemüvegek önmagukban nem okoznak izzadást, de viselésük melegebb hőmérsékleten növeli a fokozott nedvességtartalmat, mivel olyan gátat képez, amely csapdába ejti a hőt a szem és az orr körül. Sharon Becker, az SB Beauty sminkmestere szerint, amikor melegebb az idő, érdemes áttérni egy tartós primerre, matt alapozóra és korrektorra, mert ezek a termékek megtapadnak a bőrön, és kevésbé hajlamosak az elkenődésre. Ahhoz, hogy az arcod ne tűnjön foltosnak, keresd azokat a formulákat, amelyek hidratáló összetevőket, például hialuronsavat és nem komedogén olajokat tartalmaznak—ezek hidratáltan tartják a bőrt, miközben minimalizálják a fénylést.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: ELLE

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.