Fashion&Beauty

Új arculat, új szlogen - így ünnepelte átalakulását a kedvelt hajápolási márka

A Schwarzkopf a márka 125. évfordulója alkalmából idén mutatta meg a márka átalakult, új arculatát: ahogyan azt a márka új FOR EVERY YOU szlogenje is sugallja, az új Schwarzkopf mindenkinek szól; nemzetközi kampányát és szakértelmét pedig különleges nők Kreatív Kollektívája képviseli: Diane Kruger, Ana Ivanović, Alli Neumann, Collien Ulmen-Fernandes, Mini Anden, Nazan Eckes és Swantje Paulina.

A Schwarzkopf esernyőmárka és Gliss almárkája a hajápolás szakértőjeként olyan hatékony és innovatív hajápolási termékeket kínál, amelyek a különböző hajtípusok igényeinek megfelelően lettek kifejlesztve és célzottan a haj erősítését és regenerálását szolgálják.

A portfólióban megtalálható termékekkel kialakítható a teljeskörű hajápolási rutin:

  • sampon
  • hajbalzsam
  • 7 másodperc alatt ható hajpakolások
  • Express Repair nem kiöblítendő balzsam
  • tégelyes, többfunkciós hajmaszkok
  • hajvégápolók és hajolajak
  • Night Elixír éjszakai hajpakolások

Gliss Kur termékcsalád - Femcafe

Tökéletes atmoszféra

A Schwarzkopf Gliss For Every You eseménye megteremtette a tökéletes atmoszférát, hogy mi nők időt töltve egymással, támogassuk, inspiráljuk és buzdítsuk egymást. Karsai Mariann és Nagy Vivien márkamenedzserek a sajtó képviselői előtt mutatták be a brand hivatalos magyarországi nagyköveteit, Szabados Ágnest és Molnár Zengőt. Emellett exkluzív bejelentést tettek a következő sajtóesemény kapcsán is, amely június 6-án zajlik a Next Top Model Hungary villában, ugyanis a NTMH műsor győztesével való együttműködés keretében a Schwarzkopf Gliss márka számos nagy dobással készül az eredményhirdetést követően!

Az est műsorvezetője, Peller Mariann beszélgetőpartnere volt továbbá Szak Zsuzsanna, a Henkel Consumer Brands General Managere, illetve Kiss Virág fitness világbajnok is.

Az illatok hajápolásban betöltött szerepének fontosságáról Mándics Anna parfümőr beszélt.

Tanácsadás és parti

A műsor zárásában egy igazán izgalmas Taft Modell Tour elevenedett meg, ahol a stáb – Kiss Márk stylist, Pető Detti smink oktató és Zsekov Kati oktató fodrász – 7 modellen, köztük Molnár Zengőn mutatta be a legszebb és legkülönfélébb frizurák ihlette csodás megjelenést.

A színpadi elemek után a vendégek hajvizsgálaton és egyéni hajápolási terméktanácsadáson, egyedi hajtű-készítésen és a Taft és Gliss termékeket alkotó illatok megismerésében vehettek részt.

Egyedi hajtű készítése - Femcafe

Az eseményt egy kellemes partyval zárták, ahol Willcox szolgáltatta a zenét, és a színek jegyében CHEF LIVE Station vacsorával, cukrászmester által megálmodott édességekkel, a Schwarzkopf inspirálta koktélokkal és megannyi izgalmas aktivitással a résztvevők számára.

FOR EVERY YOU. Ahogy szól a szlogen - azaz a Schwarzkopf márka mindenkinek szól.

Az est folyamán együtt elkészítették a Schwarzkopf márka sziluett fotóját, ezzel is szimbolizálva ezt az igazán inspiráló és erős közösséget, amire nagyon büszkék.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.