Lifestyle

Ti hogyan becézitek egymást a szerelmeddel? Ezt árulja el kapcsolatotokról!

Amikor az ember szerelmes, csak nagyon ritkán szólítja a párját a keresztnevén. A becenevek viszont sokat elárulhatnak a kapcsolatunkról.

Szerelem

Tedd a szívedre a kezed: ugye te is mindig adsz becenevet a párodnak? Előfordult már, hogy ugyanúgy hívtad az aktuálisat, mint egy exet? Teszi fel a kérdéseit a TWN.hu. Hozzáteszik: nyugi, nincs ezzel semmi gond! Az emberek hajlamosak kedves, aranyosan csengő neveket adni a szerelmüknek. Olyanokat, mint a nyuszi, a maci, a kincs, az édes, és sorolhatnánk még. A lényeg: a kívülállónak minél kínosabb, annál jobb. Amit azonban biztosan nem tudtál, hogy valójában sokkal többet elárulnak ezek a szeretetteljes becézések rólunk, mint hinnéd. Hogy mit? Most ezt is eláruljuk neked!

Maci, Cica, Nyuszi: Ha a párod rendszeresen állatok után adja a beceneved, abból arra lehet következtetni, hogy aranyosnak talál téged, és szíve szerint egész nap a karjai közt tartana, valamint felébresztetted benne a védelmező ösztönöket is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!