Ránija lila ruháját akarja most mindenki: a jordán királyné sosem volt még ennyire magával ragadó, a világ legszebb darabját viselte

Ránija nemrégiben egy pazar, padlizsánszínű maxiruhát kapott magára Jordánia függetlenségének 78. évfordulójára, melyben egyszerűen lélegzetelállítóan festett, és bár a királynét megannyi fenséges szettben láthattuk már, ehhez fogható tökéletes outfitet talán még sosem viselt.

Ő volt az ünnep sztárja

Semmi kétség afelől, hogy Ránija jordán királyné korunk egyik legnagyobb divatdiktátora, annak ellenére, hogy II. Abdullah felesége idén augusztusban már 54 éves lesz. Persze ez kicsit sem látszik rajta, hiszen minimum 10 évet is letagadhatna, az azonban biztos, hogy ez kifogástalan öltözködésének is köszönhető: Ránija stílusa meglehetősen sokszínű, mégis inkább a visszafogottság, az elegancia és a nőiesség jellemzi, ám ezeket a királyné remekül tudja ötvözni úgy, hogy megjelenése ne legyen unalmas, és ne érezzük azt, hogy „megint úgy néz ki, mint a múltkor”. Bár Ránijának megvannak a maga kedvencei az outfiteket illetően, a királyné mégis nyitott az újdonságokra, és a színektől sem riad vissza, így láthattuk már őt a szivárvány minden árnyalatában a szolid, pasztell színek mellett. Pár napja, amikor a jordán nép, valamint a királyi család az ország függetlenségének 78. évfordulóját ünnepelte, Ránija egy padlizsánlila maxiruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, akik le voltak nyűgözve mind a darab szabásától, mind pedig a színétől és attól, ahogy a kreáció a királynén állt. Ránija tehát megtalálta a tökéletes alkalmi darabot, nem csoda, hogy most minden nő ilyet akar – galériánkban mutatjuk!

Ránija Katalinhoz hasonlóan gyakran visel nadrágkosztümöt, de gardróbjában helyet kapnak az egyberuhák is, melyek sokszor Jordánia viseletét és kultúráját tükrözik.
Kattints a további képekért!

Egy 1825 óta tartó - és mindeddig szakadatlan - uralkodói tradíciónak szegül ellen a 75 esztendős király.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?