Sztárok

Így fest 79 évesen a Dallas egykori szépsége, akit örökre elcsúfított a plasztika: új fotóiról mintha egy másik ember nézne vissza ránk

Május 24-én ünnepelte 79. születésnapját Priscilla Presley egykori amerikai színésznő, a Dallas korábbi üdvöskéje, aki ma már egyáltalán nem hasonlít hajdani önmagára.

A világ legszebb emberei közé is beválogatták

Május 24-én ünnepelte 79. születésnapját Priscilla Presley egykori amerikai színésznő. Elvis Presley volt feleségét, a Dallas című kultikus szappanopera (1978-1991) korábbi sztárját a kilencvenes évek hajnalán még a People magazin is beválogatta a világ legszebb emberei közé. A világsztár számára ez az időszak különösen mozgalmas volt, hiszen nem pusztán a már említett Dallasban (és más, szintén nagysikerű sorozatokban, például a hazánkban is vetített Melrose Place-ben) bukkant fel, hanem olyan korabeli nagyjátékfilmekben is sziporkázott, mint a Csupasz pisztoly első, második és harmadik része, vagy épp a Ford Fairlane kalandjai. A híresség végül az ezredfordulón intett búcsút a színészmesterségnek, ám üzletasszonyként később is gyakorta megjelent a nyilvánosságban. Később - több neves kortársához hasonlóan - ő is a plasztikáztatásban látta meg az örök fiatalság hamisan csillogó, talmi lehetőségét: legfrissebb - születésnapja apropóján készült - fotóin is világosan látszik, mennyire rossz döntést hozott...

Priscilla Presley 1983-ban csatlakozott a Dallas stábjához, és - harmadik színésznőként - 1983 és 1989 között keltette életre Jenna Wade-et a sorozatban.
Kattints a további képekért!

Fiatalkori fotóihoz képest mára már felismerhetetlen az olasz divattervező, üzletasszony és modell, Donatella Versace, aki természetesen jelen volt az idei Met-gálán, arcával pedig sokakat meg is rémített.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Home&Design
Néhány egyszerű trükköt kell csak bevetni, és a ruháidat valóban patyolat tisztán tudod kivenni a mosógépből.
Sztárok
Katy Perry megmutatta vadabb oldalát: az énekesnőről egy szál bikiniben készítettek lehengerlő fotókat, melyek láttán a rajongóknak azonnal leesett az álluk.
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.