Sztárok

Döbbenetes fotókat posztolt magáról Cindy Crawford, fel sem lehet ismerni

Cindy Crawford neve az egész világon mindenki számára ismerős, ahogyan elbűvölő vonásait sem könnyű elfelejteni – mégis, az általa nemrég közzétett képeken egy pillanatra rá sem ismertünk.

Meglepte rajongóit is

Cindy Crawford korunk egyik legnagyobb szupermodellje, aki ikonikus szépségével és csodás alakjával hódította meg egy szempillantás alatt a divatvilágot – karrierje az 1980-as évek végén kezdődött, és gyorsan a világ legismertebb manökenjei közé emelkedett. Jellegzetes, az ajkai fölött látható anyajegye és lenyűgöző kisugárzása miatt azonnal felhívta magára a figyelmet, ami a legnevesebb magazinok címlapjáig, exkluzív divatbemutatókig és nagyszabású reklámkampányokig repítette. Az évtizedek során ő lett a szépség és az elegancia egyik nemzetközi szimbóluma, aki 58 évesen továbbra is inspirálja a fiatal modelleket és divatrajongókat szerte a világon. Egyik legfrissebb Instagram posztja azonban első látásra sokakat meglepett, ugyanis nehezen lehet felismerni a felvételeken; galériánkban megmutatjuk!

Cindy Crawford kivételes pályafutása alatt nemcsak a kifutókon, hanem az üzleti életben is sikeres lett: saját szépségápolási márkát hozott létre, termékeit pedig Dr. Jean Louis Sebagh francia bőrgyógyásszal együtt fejlesztette ki.
Kattints a további képekért!

Legfrissebb fotóján a 22 éves Kaia Gerber megszólalásig hasonlít világhírű édesanyjára, Cindy Crawfordra, és meglehet azt sem túlzás kijelenteni, hogy kezdi őt túlszárnyalni.

Leadfotó: Stefanie Keenan/Getty Images for Best Buddies International

Forrás: People

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!