Sztárok

Károly pimasz megjegyzést tett Katalin és Vilmos kapcsolatára: a király véleménye sokak szerint inkább volt pofátlan, mintsem vicces

Katalin és Vilmos hosszú évekig éltek párkapcsolatban, mielőtt a herceg feltette volna a nagy kérdést szerelmének, miszerint Katalin hozzá megy-e feleségül. Nos, Károlynak megvolt a véleménye a dologról az eljegyzést követően.

Vicces és pimasz, avagy pofátlan?

Katalin és Vilmos, mint azt sokan tudják, a St. Andrews Egyetemen ismerkedtek meg egymással, ahol kezdetben csak barátok voltak, majd kapcsolatuk idővel átalakult romantikus töltetűvé, igazi szerelemmé. Ekkor a pár még viszonylag szabadon, távolabb a reflektorfénytől élhette meg kibontakozó románcukat, idővel azonban természetesen a sajtó is kiszimatolta, hogy a trónörökösnek barátnője van. A következő évtized során aztán sok minden történt Katalinnal és Vilmossal: kapcsolatuk megannyi mélységet és magasságot élt meg, jó sok hullámvölgy nehezítette szerelmüket, a pár pedig egy rövid időre még szakított is, de aztán szerencsére gyorsan kibékültek. Együttjárásuk hossza miatt Katalin kiérdemelte a nem túl hízelgő "Waity Katy" becenevet, ami arra utalt, hogy Vilmos kedvese valószínűleg ekkor már jó ideje várta a lánykérést, ahogyan a britek is azt találgatták, vajon a herceg mikor teszi vel kedvesének a nagy kérdést. Végül 2010-ben a palota bejelentette a herceg és Katalin eljegyzését, mely után Károly is tett egy pimasz megjegyzést. Galériánkban olvashatod a részleteket!

A király egy sokak szerint viccnek szánt, míg mások szerint pofátlan megjegyzést tett Katalin és Vilmos eljegyzése után, mellyel fia hosszúra nyúlt udvarlására utalt.
Kattints a további képekért!

Bár Katalin hercegné már nagyon szeretne visszatérni mindennapi feladatai elvégzéséhez, betegsége miatt egyelőre szigorú szabályokhoz kell tartania magát.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.