Lifestyle

Súrolás és vegyszer nélkül lesz tiszta a mikród: mutatjuk a trükköt

Felejtsd el a drága zsíroldókat és az órákig tartó súrolást. Olvass tovább, ezentúl csak így fogod takarítani a mikrót!

A rettegett mikró takarítása valójában gyerekjáték

A mikrohullámú sütő napjainkban elengedhetetlen konyhai eszközzé vált, mely megkönnyíti az ételkészítést és melegítést. Azonban a gyakori használat következtében könnyen összegyűlhetnek benne az ételmaradékok, zsír- és szennyeződésrétegek. Ezek nemcsak a sütő teljesítményét csökkenthetik, de kellemetlen szagokat is okozhatnak, és akár egészségügyi kockázatot is jelenthetnek. Éppen ezért fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk és karbantartsuk ezt a készüléket. Mutatunk egy trükköt, amivel 5 perc alatt tiszta lesz a mikró - mintha vadonatúj lenne. Sőt, a módszerhez mindössze két hozzávalóra lesz szükséged, ami bizonyára már most is fellelhető otthonodban. Részletek a galériában!

Ezzel a trükkel még a legnehezebben elérhető zugokból is eltávolíthatjuk a szennyeződéseket, ehhez pedig mindössze vízre és ecetre, valamint egy mikrózható tálra lesz szükségünk.
Kattints a további képekért!

Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.