Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.05.27. - 2024.06.02.: A Mérleg nagy adag szerencsére számíthat a csillagoktól

A Bakra sorsszerű lehetőségek várnak a héten. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Ezen a héten a Vénusz egy kis friss levegőt hozhat a kapcsolatodba. Ne féljetek új dolgokat, programokat kipróbálni a pároddal. Járjatok be olyan helyeket a környéken, ahol eddig nem voltatok. A hét végére úgy fogjátok érezni magatokat, mint a kapcsolatotok legelején. Egészségügyileg kicsit rizikósabb a hét, ezért jól teszed, ha megemeled a vitaminadagodat!


IV.21. - V.20.

Bika

Engedd el a kemény és határozott énedet erre a hétre! Partnered elhagyatottnak érezheti magát melletted, mivel az elmúlt időszakban keveset törődtél vele. A következő időszakban próbálj nagyobb figyelmet szentelni a párkapcsolatodnak, és járj utána annak, mi rejtőzhet szerelmed viselkedése mögött. Számodra mindennek fix szerkezete van, de jó ha ebből engedsz egy kicsit. Merj álmodozni és légy magaddal engedékenyebb!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Érdemes pár pihenőnapot beiktatnod a hétre, hogy feltöltődhess. A sportolást ugyan kihagyod a héten, de szabadidődben eleget mozogsz. A napokban célszerű nagyobb befektetésbe vagy vásárlásba kezdened, ugyanis mindegyik megtérül. A munkahelyeden ötleteid és terveid nyitottságra találnak, ugyanakkor nem árt türelmesnek és visszafogottnak maradnod.

VI.22. - VII.22

Rák

A héten elkerülhetetlenek lesznek a feszültségek. Szó, szót követ, és te magad sem tudod miért, de viták kellős közepében találhatod magad, amelyek próbára teszik a türelmedet. Kerüld a kritikus témákat a párkapcsolatodban, és inkább gondold át kétszer is, mit mondasz most. Bizonyos emberek az idegeidre mehetnek, és úgy érezheted, csak az idődet vesztegeted.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten úgy érezheted, te állsz a figyelem középpontjában, ami természetesen hízeleg neked. Sok bókot és szimpátiát zsebelhetsz be, azonban vigyázz, ne élj vissza ezekkel és ne légy beképzelt! Hallgass meg te is másokat, figyelj oda a partneredre, családtagjaidra és a barátaidra. A hétvége kitűnő alkalmat szolgáltat arra, hogy időt tölts velük, és éreztesd, mennyire fontosak számodra.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Tökéletes szeretnél lenni, ezért hajlamos lehetsz a héten elveszni a munkádban. Túlterheled magad, pedig tudod jól, milyen következményekkel jár. Valószínűleg a hét végére kimerült, valamint fáradt lehetsz, és nem érted, hogy rohanhattak el így a napok. Hozd egyensúlyba a munkát és a szabadidődet, tedd félre a kötelességeket, és ne tervezz nagy dolgokat!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ezen a héten lazán veszed a dolgokat: ami jön az jön, ami megy, az megy. Gondtalanul éled az életet, és nem hagyod, hogy apróságok a kedvedet szegjék. Még boldogabbá tesz, ha a barátaiddal, szerelmeddel töltöd az időt, esetleg moziba mentek vagy vacsorázni. A Napból áradó energia szerencsével ajándékoz meg, amit remekül hasznosítasz a munkád során is.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ezen a héten szinte folyamatosan kifogásokat keresel és szabotálod önmagad. A kellő önbizalom és bátorság hiánya pedig rányomja a bélyegét a kedvedre is. Semmi okod nincs arra, hogy meghátrálj, hiszen jól tudod, hogy sokkal többre vagy képes, mint azt gondolnád. Ha valami elsőre nehéznek tűnhet, attól még korántsem biztos, hogy lehetetlen. Ne félj az ismeretlentől vagy attól, hogy leszerepelsz valamiben, hiszen bármit elérhetsz a héten, amit csak elhatározol!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Koncentrálj a héten pénzügyeidre és a karrieredre. A Vénusz állásából fakadóan a szerelmi kérdések nem kerülnek terítékre ezen a héten. Ha szingli vagy, valószínűleg eszed ágában sem lesz randizni. Koncentrálj a fontos projektjeidre és elérendő céljaidra, a többi pedig úgyis jön magától. Előfordulhat, hogy a héten sokan fordulnak hozzád segítségért, de neked kell eldöntened, mennyit tudsz vállalni!


XII.22. - I.20.

Bak

Május utolsó hetében a Szaturnusz és a Merkúr lesz segítségedre abban, hogy kreatív ötleteidet minél pontosabban megvalósítsd és világosabban kifejezd. Ha szemfüles vagy, észreveszed a sorsszerű lehetőségeket is, amelyek remek kilátásokkal szolgálnak karriered szempontjából. Érzelmileg kissé lobbanékony és türelmetlen lehetsz, ez további súrlódásokhoz és félreértésekhez vezethet. Fontos, hogy indulataidat ne a környezeteden vezesd le, hiszen ők mindig ott vannak mögötted, hogy támogassanak!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Unalmasan telnek a napok ezen a héten, és ez könnyen szomorúvá, esetleg depresszióssá tehet. Az eseménytelenség azonban korántsem jelent meddő unalmat, és jól teszed, ha megpróbálod felfedezni emögött a harmóniát és a nyugalmat. Ha folyton a zajt és a nyüzsgést keresed, abba előbb-utóbb a lelked is belefárad. Engedélyezz magadnak a héten egy kis semmittevést és csak élvezd a pillanat varázsát!


II.21. - III.20.

Halak

Halakként nagyon erős intuíciós képességgel rendelkezel, amit most a Jupiter, Merkúr és Uránusz is felerősít. A héten hallgass a belső megérzéseidre és indíttatásaidra, hiszen ezek a helyes irányba fognak vezetni. Nagyon jó hallgatóság vagy, akihez több ember is fordul majd az elkövetkező napokban. Megeshet, hogy tanácsaiddal megváltoztathatod egy ismerősöd életét. Azonban ne feledkezz meg arról, hogy szándékaid mindig legyenek tiszták és érthetőek!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...