Sztárok

Peller Mariann: „Nem kell mindent elengedni, amit tehernek élünk meg” - Interjú

Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az eseményen a színész-műsorvezetőnő megosztotta a Femcaféval, milyen volt számára a rendezvény, és hogy személyesen mi érintette meg leginkább.

Így érezte magát Peller Mariann a konferencián

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében május 23-án létrehoztuk a MagNet Közösségi Házban az „Anya jól van(?)” névre keresztelt konferenciánkat, amivel az anyai kiégés prevenciójára és megsegítésére helyeztük a fókuszt, ugyanis szeretnénk segíteni, elindítani egy párbeszédet, szakmai előadásokkal alátámasztani, hogy lényeges az anyák mentális jólléte. A témát Peller Mariann – aki maga is két fiúgyermek édesanyja – nagyon fontosnak tartja, hiszen számára sem ismeretlen a kiégés – erről korábban már nekünk is mesélt őszintén. A színész-műsorvezetőnő nagy örömünkre szívesen vállalta azt a feladatot, hogy háziasszonyként vegyen részt a konferencián, ahol Rácz Zsuzsa írónővel beszélgetett, továbbá "Az anyaság napos, illetve kiégett oldala” címet viselő kerekasztal-beszélgetés moderátoraként volt jelen. A helyszínen arról kérdeztük Mariannt, hogyan érezte magát az eseményen, valamint ő maga milyen gondolatokat, felismeréseket vitt tovább az elhangzottakból. „Nem kell mindent elengedni, amit tehernek élünk meg” - fogalmazott többek között.

A teljes interjút az alábbi videóban tudod meghallgatni:

Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az este folyamán számos tabudöntögető, a mentális egészséget, továbbá az öngondoskodást fókuszba helyező, őszinte, mély, humorral fűszerezett beszélgetést hallgattunk végig, többek között Jakupcsek Gabriella közreműködésével. A médiaszemélyiséggel az eseménynek otthont adó MagNet Közösségi Házban beszélgettünk.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.