Ezt az illatot viselte mindig Audrey Hepburn: még ma is kapható a díva kedvenc parfümje

Audrey Hepburn rajongott a szép ruhákért, sminkekért és frizurákért, így nem meglepő, hogy a parfümök is a gyengéi voltak.

Ikonikus illat

Audrey Hepburn a 20. század egyik legkiemelkedőbb szépségikonja volt, akinek elegáns megjelenése és bájos személyisége generációk számára nyújtott inspirációt. Klasszikus szépsége, karcsú alakja és kifinomult stílusa révén vált követendő példává, különösen az Álom luxuskivitelben című filmben nyújtott alakítása után, ahol a kis fekete ruha és gyöngysor kombinációjával újradefiniálta a divatot. Hatással volt a smink- és frizuratrendekre is, azt azonban csak kevesen tudják, hogy – nőtársai millióihoz hasonlóan – ő is imádta, ha ellenállhatatlan parfümfelhő lengi körül, de persze korántsem volt mindegy számára, milyen illatot visel magán. Galériánkban eláruljuk, miért rajongott egész életében a néhai díva!

Egy jól megválasztott parfüm rengeteget dob egy nő kisugárzásán, így nem csoda, hogy a legtöbben nagy figyelmet fordítanak a megfelelő illat kiválasztására – természetesen ez Audrey Hepburn esetében sem volt másképp.
Kattints a további képekért!

Egy biztos: mélyen a pénztárcába kell nyúlnia annak, aki olyan illatot szeretne árasztani, mint Angelina Jolie.

Leadfotó: Archive Photos/Getty Images

Forrás: New Beauty

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.