Home&Design

Gwyneth Paltrow otthona maga a megtestesült álom: less be velünk a meseszép montecitoi ingatlanba

Gwyneth Paltrow az AD100 tehetségeivel, a Roman és Williamsszel, valamint a Romanek Design Stúdióval együttműködve álmodta meg nyugodt családi menedékét.

„A ház ereje a fény és a tér finomságaiban rejlik”

Az utóbbi tíz-tizenegy évben szinte teljesen eltűnt a filmvászonról a kilencvenes és kétezres évek egyik legkeresettebb és legmegbecsültebb hollywoodi színésznője, az Oscar-díjjal kitüntetett Gwyneth Paltrow, akiről legutóbb egy botrányos bírósági ügy kapcsán hallhattunk. Persze a színésznő továbbra sem tétlenkedik, rendszeresen rukkol elő különlegesebbnél különlegesebb projektekkel, mint például a vagina-, illetve orgazmusillatú gyertyákkal, melyekre a nagyközönség egy emberként húzta fel a szemöldökét. Ezek után nem csoda, hogy ha Gwyneth otthonára gondolva mindenki ultra környezettudatos dekorációkat, testet és lelket ápoló, jótékony kristályokkal díszített helyiségeket képzel el - pedig ez távolabb nem is állhatna a valóságtól.

Paltrow először a Santa Barbara Egyetemen töltött két szemeszter alatt került Montecito bűvöletébe, mielőtt feladta a tanulmányait, hogy színészi karriert folytasson. „Mindig is Santa Barbara felé vonzódtam. Még amikor Londonban éltem, elvittük a gyerekeket oda nyaralni. Ez volt a mi édes gyöngyszemünk az Egyesült Államokban való szökésben” – mondta az Architectural Digestnek, akiket be is engedett a különleges álomotthonba, amelyet férjével, Brad Falchukkal író-producerrel oszt meg.

Less be velünk a pazar ingatlanba, kattints a galériára!

Paltrow úgy írja le a ház tervezésének pontosságát, mint „egy párizsi lakás egy régi európai pajtában, valami magas mennyezettel, fényárban, egy hely, amely nagyvonalú, de ugyanakkor kezelhető is." Íme a bejárat, ahol egy 18. századi kandallóburkolat és a Chateau`Domingue újrahasznosított kőpadlója fogadja a lakókat.
Kattints a további képekért!

Közel két évnyi házkeresés és legalább öt meghiúsult ingatlanügylet kellett hozzá, de Jennifer Lopez és Ben Affleck végre rátalált az igazira.

Leadfotó: Getty Images / Christopher Willard

Oldalak

Home&Design
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.