Home&Design

3 trükk, amitől kétszer akkorának fog tűnni a konyhád

Az alkotáshoz tér kell - igaz ez a konyhában való tevékenykedésre is. Bár a méretek legtöbb esetben adottak, néhány trükkel optikailag megnövelheted a rendelkezésre álló területet, hogy a konyhád tágasabbnak érződjön.

A konyha egy szentély

A konyha nem csupán az étel elkészítésének helyszíne, hanem egy olyan szentély, ahol összejövünk, beszélgetünk és megosztjuk életünk legédesebb pillanatait. Ám gyakran előfordul, hogy a helyiség területével kapcsolatban szűkölködünk, és azt érezzük, hogy az aprócska konyhapult mellett semmi hely sincs a manőverezésre. De ne csüggedjünk! A tágas konyha nem csupán álom, hanem valóság is lehet, mindössze néhány egyszerű, de meglepően hatékony tipp megfogadására lesz szükséged hozzá! Nyugi, nem kell tükrökkel telepakolnod a falakat és festegetésre sem lesz szükség. A részletekért lapozd fel a galériát!

Pakold a dísztárgyakat a szekrény tetejére! A falakon vagy a bútorokon található függőleges vonalak segítenek tágasabbnak éreztetni a helyiséget. Ha nem szeretnél festegetni vagy új bútorra költeni, akkor vesd be az alábbi kis trükköt. Helyezz el kosarakat, üvegeket, gyönyörű edényeket a szekrények tetejére, így a figyelmet a szoba felső részére vonzod, és ugyanazt a hatást éred el, mint a függőleges vonalakkal. A lényeg az, hogy ezek a dekorációk illeszkedjenek a belső stílusához.
Kattints a további képekért!

Omladozó elegancia – valahogy így fordítható magyarosan a Shabby Chic kifejezés, amely lakberendezési stílusként magában foglalja a tökéletlen szépséget, a romantikus légkört és az állandó nosztalgikus élményt. Valódi időutazás egy elegáns, otthonos múltbéli világba.

Leadfotó: 123RF

Birghtside

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.