Home&Design

A bosszantó szagok ellen: innovatív fürdőszobai szagsemlegesítés toalettpapírral

A Zewa Deluxe az új Odor Block technológiának köszönhetően nemcsak elfedi, hanem semlegesíti is a kellemetlen szagokat – így a fürdőszobád mindig illatos maradhat. Gondoskodj így is a szeretteidről!

Már mindent megpróbáltál?

Már mindent megpróbáltál, mégis a kellemetlen szagok kerekednek felül a fürdőszobában? A Zewa megújult Deluxe toalettpapír-termékcsaládja innovatív fürdőszobai szagsemlegesítést tesz lehetővé, és tökéletes megoldást nyújtva segít megszabadulni a kellemetlen szagoktól.

Egy kellemetlen igazság

A fürdőszobai kellemetlen szagok… kellemetlenek. Főleg, amikor vendéget fogad az ember. Vagy amikor először jár nálad az új párod. Vagy az anyósod. Vagy az ovi legtökéletesebb anyukája. Mindegy, milyen élethelyzetben van az ember, mind szeretnénk, hogy a fürdőszobánk mindig kellemes és illatos legyen. Vagy, ha nem is mindig makulátlan és illatos, legalább ne legyen szagos.

Új Zewa Deluxe – a tökéletes megoldás a rossz szagok ellen

Szerencsére ez többé nem lehetetlen elvárás, hiszen az ismert és népszerű illatokban elérhető Zewa Deluxe WC-papír-termékcsalád legújabb innovációjával megérkezett a tökéletes megoldás. Bizony, a legújabb Zewa Deluxe WC-papírok nemcsak kellemes illatúak, hanem hatékonyan csökkentik a kellemetlen szagérzetet is. De mégis hogyan?

Új Odor Block technológia

A Zewa egészen egyedi módon száll szembe a rossz szagokkal. A Zewa Deluxe WC-papírok új Odor Block technológiájuknak köszönhetően képesek teljesen eltüntetni a kellemetlen szagokat. Az új szagsemlegesítő technológia szagblokkoló molekulái az orrunk receptoraiban hatnak, és így érik el, hogy ne érezzük többé a rossz szagokat. Mindemellett – hogy még kellemesebbé tegyék a fürdőszobai élményt – a toalettpapírok intenzív, kellemes illatot is árasztanak.

zewa deluxe odor block

Marad a megszokott minőség

A vadiúj termékcsalád így folyamatos védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen – és teszi mindezt kompromisszumok nélkül! Az új Zewa Deluxe WC-papírok ugyanis továbbra is ugyanazt a magas minőséget képviselik, mint elődjeik, immáron Odor Block technológiával.

A 3-rétegű toalettpapír ezentúl is ugyanazt a puha, prémium érzetet biztosítja, amit a Zewa Deluxe családtól már megszokhattunk. Kiváló nedvszívó képességének köszönhetően pedig a WC-papír extra kényelmet nyújt a család minden tagja számára.

Emellett természetesen a már standarddá vált lebomló WC-papír-guriga sem lett lehúzva a WC-n. Ez marad a ti dolgotok! A Deluxe család tagjai ezentúl is lehúzható, AquaTube gurigával lesznek felszerelve. És persze – ahogy azt a Zewa márkától már megszokhattuk az évek során – az exkluzív fejlesztés bőrgyógyászatilag tesztelt és teljesen biztonságos.

Az új Zewa Deluxe áprilistól elérhető

A forradalmi Zewa Deluxe termékcsalád, új Odor Block technológiával 2023 áprilisától elérhető országszerte.

Lead fotó: Pexels /Vie Studio/

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.