Home&Design

60 millió dolláros szerelmi fészek: ebbe a Beverly Hills-i villába költözött Jennifer Lopez és Ben Affleck - fotók

Közel két évnyi házkeresés és legalább öt meghiúsult ingatlanügylet kellett hozzá, de Jennifer Lopez és Ben Affleck végre rátalált az igazira.

Botrányokkal tarkított történelme van a szerelmi fészeknek

A TMZ szerint, amely elsőként számolt be erről az óriási üzletről, ez a szerelem nem kerül többe, mint 61 millió dollárba, ennyit fizetett az ifjú pár a Beverly Hills feletti hegyekben, a Benedict Canyon negyedben található gigantikus birtokért. Elsőre soknak tűnhet ez a több, mint 21 milliárd forintnak megfelelő összeg az 5,2 hektáros birtokért, de ha figyelembe vesszük, hogy eredetileg 135 millió dollárért (közel 47 milliárd forintért) kínálták, akkor ez igen csak jó üzlet. A 2000 körül, egy helyi építtető által épített, manzárdtetős főépületnek érdekes tulajdonosi története van. 2002-ben 11 millió dollárért adták el Alex Yemenidjian-nak, az MGM Studios korábbi vezérigazgatójának. Két évvel később Yemenidjian 14 millió dollárért Curtis Somozának adta át a hatalmas házat, aki egy ma már elítélt, jelenleg 25 éves börtönbüntetését töltő piramisjátékos. 2007-ben az ingatlan ismét elkelt, ezúttal 16,8 millió dollárért, egy koreai nőnek, aki idősotthonok tulajdonlásával szerzett vagyont. Az elkövetkező évtizedben a házat hol elárverezték, hol nem, és rendszeresen bérbe adták partikra és rövid távú bérlőknek. 2015-ben rövid ideig egy szaúdi herceg lakta, akit letartóztattak az ingatlanban elkövetett állítólagos szexuális zaklatások miatt.

Na, de lássuk is a különleges ingatlant, kattints a galériára!

2016-ban az ingatlant 22 millió dollárért adták el a csúcskategóriás házfejlesztő Gala Ashernek, aki ezt követően további számtalan milliót költött arra, hogy az elavult kúriát felújítsa.
Kattints a további képekért!

Az utóbbi néhány évben igencsak felértékelődött az erkély jelentősége. Egyre több időt töltünk itt, így nem csoda, ha szeretnénk, hogy a lakás ezen része is a saját stílusunkat tükrözze, miközben megtartjuk a kényelmi funkcióit. Mutatunk pár szuper ötletet, amivel te is pillanatok alatt otthonosabbá teheted a legkisebb balkonodat is.

Leadfotó: Getty Images, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.