Home&Design

Újítsd meg és okosítsd fel konyhádat - eszközök, melyekkel az olaszos életérzés is beköltözhet

A tavaszi megújulás jegyében otthonunk központi helyszíneit, például a konyhát vagy fürdőszobát is érdemes modernizálnunk. A Candy olaszos eleganciával formatervezett, energiatakarékos, okos funkciókkal ellátott készülékei remek lehetőségeket kínálnak erre.

A praktikum mellett kifejezhetjük egyéni ízlésünket is

Ma már számtalan háztartási gép rövidíti le, illetve teszi kényelmessé, egyben élvezetessé is a konyhában a sütéssel-főzéssel töltött időt, megakadályozva azt, hogy otthonunk egyik központi része semmiképp se váljon a kötelező háztartási teendők szinonimájává. Az igazán otthonos konyha azonban nemcsak praktikus és kényelmes, de esztétikus is, amely egyúttal kifejezi tulajdonosa egyéni ízlését. Mindennek megvalósulását nagyban megkönnyítik a beépíthető konyhai gépek, amelyek szervesen illeszkednek a helyiség harmóniájába.

Hamisíthatatlan olasz életérzés

A hazánkban egyre ismertebb, a legmodernebb okos háztartási készülékeket forgalmazó Candy a hamisíthatatlan olasz életérzésre, a fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartva az energiahatékony működésre, a termékekre jellemző egyediségre, illetve praktikusságra, valamint a kedvező ár-érték arányra helyezi a hangsúlyt.

Legyen szó hűtőről, borhűtőről, mosogatógépről, mosógépről, főzőlapról vagy sütőről, a Candy az alábbi terméktippekkel támogatja a legjobb választást. További információkkal kapcsolatban itt tájékozódhatsz!

Lapozd át galériánkat a Candy terméktippekért!

Hűtő – CCE7T620EX Az elegáns, interaktív külső kijelzős hűtőszekrény Wi-Fi képes, így a hOn applikáción keresztül számos okos, kényelmi funkciót érünk el. Az élelmiszerek hosszabb ideig való eltarthatóságát a Total No Frost Circle+ biztosítja.
Kattints a további képekért!

A cikket a Candy Hoover Hungary Kft. támogatta.

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.