Csodaszép dekorelemek otthonodba, amelyekre mindenképp szükséged van!

Az elmúlt időszakban a tengerpartot idéző dekorelemek óriási népszerűségre törtek, szinte bármilyen belteret feldobnak és egészen egzotikus hangulatba burkolnak.

A tengerpart hangulatát idézik

A tengerpartot idéző, mediterrán hangulatú dekorációk nagyon különbözőfélék lehetnek, néhány dologban viszont mégis megegyeznek általában. Ezeknek a dekorelemeknek az elkészítésekor legtöbbször a fehér és a törtfehér színpalettához nyúlnak a tervezők a légies érzet elérése érdekében. Emellett viszont kék és zöld árnyalatokat is gyakran csempésznek a fehér színek közé, hogy a hűs tenger hullámait idézzék. Ez a trend kedveli a természetes anyagok, például a rattan és a juta használatát, ez visszaköszön például a szőnyegeken, a bútorokon, vagy éppen világítótesteken keresztül a homokdűnék textúrájára emlékeztetve a szobába lépőt. Nem számít, milyen helyiséget is szeretnél kidekorálni éppen, rengeteg mód van rá, hogy egy kis mediterrán hangulatot csempéssz a szobába anélkül, hogy drasztikusan meg kellene változtatnod annak jelenlegi megjelenését. Nézd meg a galériát és meríts ihletet a tengerpartot idéző, letisztultan esztétikus dekorációs elemekből, melyeket összeválogattunk!

Antik kiegészítők Az antik kiegészítők, például vázák mindig különleges és egyedi hangulatot csempésznek a térbe. Csodálatosan illenek a régebbi bútorokhoz és remek kontrasztot alkotnak a modernebb otthonok légkörével.
Kattints a további képekért!

Szeretnéd felturbózni otthonod dekorációját? Akkor jó helyen jársz! Ezekkel az egyszerű ötletekkel feldobhatod a lakásod bármely részét!

Leadfotó: Pexels, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.