Kristályok és gyöngyök - 20 mesébe illő esküvői ruha, amit mindenkinek látnia kell

Habcsókos, csipkés, minimalista - tucatnyi menyasszonyi ruha közül választhatnak az arák, ám az idei nagy kedvencek egyértelműen a gyöngyös, kristályos rátétekkel díszített darabok. Íme 20 meseszép ruhaköltemény, amiben valódi hercegnőnek érezhetjük magunkat!

Hangsúlyos hátrész

Ha a ruha fazonja letisztult és szemből igencsak egyszerű, akkor érdemes egy játékos hátrészt választani. A kontyos menyasszonyi frizurák esetében szépen mutathat egy kristályokkal, gyöngyökkel kirakott hátrész vagy egy erőteljesen kivágott hátú alap, melyet a csillogós részek szépen kiemelnek.

Díszes csipke

A vékony csipkével díszített darabokat is sokszor a fehér réteg mintáját követve még egy extra réteg dísszel dobják fel. Így a hátsó rész vagy az ujjak fedettek, mégsem túl tradicionális a végeredmény.

Mély dekoltázs helyett

Ha szeretnénk a mellrészt hangsúlyozni, de nem szándékozunk mély dekoltázst villantani, akkor a gyöngyös rátétek ez esetben is segíthetnek. A mediterrán hatású díszek mellett az egzotikus, keleties minták is hódítanak.

Sellőfazon

Az egyszerű fazonú ruhák, mint amilyen például a sellő, a letisztultságuk miatt bátrabban díszíthetőek, hisz tucatnyi rátéttel sem lesz túlzó és giccses az eredmény.

Leheletvékony rétegek

A vékony, tüllszerű rétegek is megérdemelnek egy kis extra csillogást, így például a mellkas fölötti vagy a két mell közötti rész szépen kihangsúlyozható.

Fotók: harpersbazaar.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!