Fashion&Beauty

Meseszép ruhába bújt Meryl Streep: így tündökölt a kamerák előtt az Oscar-díjas színésznő

Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.

Egyedi stílust képvisel

Meryl Streep mindig is azon világsztárok táborába tartozott, akiknek jellemét, magatartását és stílusát visszafogottság határoz meg. A háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas színésznő sosem kedvelte a kirívó megjelenést, a radikális szépészeti beavatkozásokat pedig pláne, és egész pályafutása alatt a természetessége híve volt, így méltósággal viszonyult az idő múlásához is. Esze ágában nem volt bármit is változtatni a külsején, ahogyan az is fontos számára a mai napig, hogy legyen szó vörös szőnyeges eseményről vagy egy teljesen átlagos hétköznapról, mindig a saját ízlését tudja reprezentálni. Azt már megszokhattuk tőle, hogy általában lezser, egyben sikkes kreációkban kapják őt lencsevégre, s pontosan így történt ez a minap is, amikor tiszteletét tette egy nagyszabású eseményen. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodaszép volt a híresség:

A 74 éves Meryl Streep a kortalan szépség földi megtestesítője: noha sosem küzdött kétségbeesetten az idő múlásának látható nyomai ellen, sikerült megőriznie bájos kisugárzását, ráadásul még mindig rendkívül fiatalos és csinos.
Kattints a további képekért!

Fiatalos ragyogásának és üde bőrének köszönhetően Meryl Streep egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy hetvenes éveiben járó hölgy. Vajon mi lehet a titka?

Leadfotó: Taylor Hill/FilmMagic

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.