Online randi gyorstalpaló - Így találd meg a szerelmet 10 nap alatt!

Gondoltad volna, hogy néhány nap elég az online randizás világában és megtalálhatod azt, akivel hosszabb távon is el tudod képzelni az életed? Pedig így van! Segítünk abban, hogyan szerezz társat mindössze 10 nap alatt!

1. nap

Többször hangsúlyoztuk már, hogy az online randizás első és legfontosabb pontja a szuper profil. Ha csak úgy ímmel-ámmal foglalkozol az oldaladdal, akkor biztosan mellényúlsz, ezért azt ajánljuk, legalább egy napot szánj rá az összeállítására. Ez nem azt jelenti, hogy 24 órán át kell vele foglalkoznod, de nem árt, ha megírod, majd néhány órán át pihenteted, és véglegesítés előtt újra átnézed.

Figyelj arra, hogy jó profilképed és hívogató bemutatkozásod legyen. Előbbihez elengedhetetlen, hogy friss, néhány hónapnál nem régebbi fényképet tölts fel, amin lehetőleg egyedül, mosolyogva, szimpatikus arckifejezéssel nézel a kamerába. Utóbbi esetében pedig kerüld az olyan mondatokat, amelyek arra utalnak, hogy még mindig a múltban elszenvedett sérelmek miatt rágódsz; ne dicsérd túlságosan magad, de ne is tűnj nagyon önbizalomhiányosnak. Légy barátságos, optimista, érdeklődő!

Fotó: ipompey.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!