Sztárok

Vilmos minden hétfőt ezzel kezdi: bitang reggeli rutinnal indítja a hetet a herceg

Vilmos hercegnek is szüksége van egy kis lendületre a hétfő reggeleken, hogy felkészítse magát az előtte álló hétre, módszere viszont meglehetősen szokatlan.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Így hozza magát hangulatba

Az idei év eddig meglehetősen nehéz volt a walesiek számára, mivel Katalin hercegné márciusban megerősítette, hogy rákbeteg és preventív kemoterápiás kezelést kap. Egyelőre nem tudni, mikor lesz elég jól ahhoz, hogy visszatérjen a közszolgálati feladatokhoz, ám egy dolog biztos: a házaspár jelenleg azon van, hogy Györggyel, Saroltával és Lajossal részt tudjon venni a júniusi Trooping the Colour nevű eseményen, vagyis a zászlós díszszemlén, amelyet a Brit Nemzetközösség ezredei rendeznek meg. Ráadásul felesége ápolása mellett Vilmos herceg édesapai, továbbá trónörökösi kötelességeit is igyekszik maximálisan ellátni, így mostanság igencsak zsúfoltak a napjai – nem meglepő tehát, hogy olykor számára is jól jön egy kis motiváció, amiből erőt tud meríteni az előtte álló teendők maradéktalan elvégzéséhez. Főleg hétfő reggelente érzi magában leginkább a késztetést, hogy ösztönözze magát, ehhez pedig nem akármilyen rutint alakított ki; részletek a galériában!

Ahogyan mindnyájunknak, úgy Vilmos herceg számára is jól jön néhanapján egy kis löket, ami ha rövid időre is, de kizökkenti a mindennapos szürkeségből, emellett pozitív energiákkal tölti el őt a hét további részére.
Kattints a további képekért!

A trónörökösnek nyomós oka van arra, hogy miért nem engedi meg Katalin hercegnének, hogy egy bizonyos férfival egyáltalán szóba álljon.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...