Sztárok

Elcsigázott tekintet, kopott farmer és leharcolt edzőcipő: Johnny Depp új külsejére még a rajongók sem találnak szavakat - Fotók

Szó szerint kivetkőzött magából az Oscar-jelölt hollywoodi nagyágyú, aki rendhagyó öltözékben vetette bele magát a londoni éjszakába.

Nemrég Magyarországon is tiszteletét tette

Ha azt mondom, Johnny Depp, akkor a magyar néző rögtön a kilencvenes és kétezres évek felejthetetlen hollywoodi kultklasszikusaira asszociál: az Ollókezű Edwardra (1990), az Ed Woodra (1994), a Halott emberre (1995), Az Álmosvölgy legendájára (1999) vagy épp A Karib-tenger kalózaira (2003). Az Oscar-díjra jelölt hollywoodi filmcsillag nemrégiben személyesen is tiszteletét tette hazánkban: nálunk forgott ugyanis Modi című életrajzi drámája, melynek centrumában Amadeo Modigliani olasz szobrász-festő áll majd (egyébként nem Depp volt a produkció egyetlen húzóneve: fontos szerepet vállalt benne A Keresztapa és A sebhelyesarcú 84 éves színészlegendája, az Oscar-díjas Al Pacino is). A 60 esztendős Depp budapesti látogatása több szempontból is emlékezetes maradt a honi közönség számára, ám a színész most egy másik európai világvárosban, Londonban időzött: elképesztő öltözékbe bújba merült el a pezsgő londoni éjszakában. Depp annyira "kivetkőzött magából" (szó szerint és képletesen is), hogy még a legelkötelezettebb rajongói sem ismerték volna fel, ha véletlenül belebotlanak az utcán. Nem hiszed? Lapozd fel galériánkat, azonnal mutatjuk!

Csapzott haj, elnyűtt tekintett, kopottas farmer és alaposan elhasznált Nike-edzőcipő: Depp a múlt héten ebben a meglehetősen furcsa outfitben vágott neki a füstös londoni éjszakának.
Kattints a további képekért!

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Hetedik és a Blöff sztárja, mint aki rátalált a fiatalság forrására.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett színvonalas vígjáték Meg Ryan nélkül: a színésznő annak idején egész Hollywoodot az ujja köré csavarta, a kétezres években mégis kikopott a...
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.