Utazás

Riasztás lépett életbe – Ezeken a területeken kell majd figyelnünk

Komoly viharokra és esőre számíthatunk.

Csapadékkal indul a hét

Zivatarveszély miatt másodfokú riasztásokat adott ki több északkeleti járásra az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn kora délután.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kell arra készülni, hogy a következő órákban heves zivatarok lehetnek. A zivatarcellákat felhőszakadás (25-50 milliméternyi csapadékkal), viharos, akár 80-90 kilométer/órás széllökés, illetve jégeső is kísérheti. Az éjszaka folyamán várhatóan fokozatosan megszűnnek a zivatarok.

Kedd délután kisebb számban a keleti, északkeleti tájakon fordulhat elő néhány zivatar. Egy-egy erősebb cellához továbbra is társulhat intenzív csapadékhullás, viharos széllökés, esetleg jégeső – tették hozzá.

Hétfőn és kedden még borús, esős időre van kilátás, ez azonban nem azt jelenti, hogy hűvös, barátságtalan idővel köszönne el tőlünk a nyár.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.