Utazás

Ilyen húsvétunk még sosem volt: minden előrejelzésre rácáfol az időjárás

A hét elején még hajnali fagyokra van kilátás, húsvétvasárnapra viszont 20-26 fokos csúcsokat jósol az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Lehetetlenség kiigazodni az időjáráson

A hét elején többnyire napos, ám csípős időre van kilátás, éjszakánként a szélcsendes helyeken fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. A hét közepén felhősebbre, csapadékosabbra fordul ugyan az idő, ám a hőmérséklet csúcsértéke emelkedni kezd, a hét végén pedig már jobbára napos, száraz időre kell számítani, Húsvétvasárnap akár 20-26 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amit vasárnap juttattak el az MTI-hez. Lapozz, azonnal mutatjuk a pontos részleteket!

Hétfőn napos, gomolyfelhős idő várható, majd estére kiderül az ég. Elszórtan futó záporok előfordulhatnak, kevés helyen zivatar is lehet, erre nagyobb esély az ország északkeleti harmadán van. Az északnyugati szelet nagy területen élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10-15 fok között alakul. Kedden fátyolfelhős, napos idő várható, majd a nap második felében délnyugat felől vastagabb felhőtömbök is érkezhetnek. Számottevő csapadék nem valószínű. A délkeleti, keleti szél sok helyütt megerősödik. A minimum-hőmérséklet jobbára 0 és plusz 6 fok között alakul, a derült, szélcsendes vidékeken azonban hidegebb is lehet. A maximum hőmérséklet 12-18 fok között várható.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...