Utazás

Nem kímél bennünket az időjárás: szerdáig marad a felhőtlen tavasz, utána viszont szó szerint ajkunkra fagy a mosoly

A hét közepétől folyamatosan csökken a nappali felmelegedés mértéke, de nem ez az egyetlen ok, ami elcsüggeszti majd a tavasz szerelmeseit.

Rácáfol az elvárásainkra a márciusi tavasz

Szerencsére az előttünk álló héten sem tér vissza az igazi tél, szerdától mégis búcsút mondhatunk a felhőtlen tavasznak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Különösebb aggodalomra persze így sincs okunk - és nem szabad elfeledkeznünk róla: minden idők egyik legmelegebb februárja áll mögöttünk -, de azért igenis képes lesz majd kellemetlen meglepetéseket okozni március első fele. Lapozz tovább, a további részleteket a galériában olvashatod!

Hétfőn a pára- és ködfoltok feloszlása után a délnyugat felől növekvő fátyolfelhőzet és a kevés gomolyfelhő mellett sok napsütés várható A legtöbb helyen nem valószínű csapadék, de nem kizárt egy-egy zápor kialakulása. A déli, délkeleti szelet csak néhol kísérik élénk lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...