Nem esett messze az alma a fájától: ez a gyönyörű nő Lady Gaga 67 éves édesanyja - fotók

Különleges fotóval robbantotta fel az Instagram oldalát Lady Gaga: a világhírű popsztár édesanyjával, Cynthia Germanottával lőtt egy közös fotót, a köztük lévő hasonlóság pedig döbbenetes.

Fantasztikusan mutatnak együtt

Joanne Stefani Germanotta, művésznevén Lady Gaga 2007-ben robbant be a köztudatba a The Fame című albumával, s azóta is töretlenül szárnyal előre a karrierje. Kivételes tehetsége mellett extrém, olykor már polgárpukkasztónak számító ruhakölteményeivel is hírnevet szerzett magának, az utóbbi időben azonban mintha levetkőzte volna magáról az abszurditást és a finomabb, hagyományosabb megjelenés felé orientálódna. Szó mi szó, legyen akármilyen extrém, stílusa azért van, ráadásul volt is kitől örökölnie, hiszen elég csak egy pillantást vetnünk 67 éves édesanyjára. A két nő nagyon szoros kapcsolatot ápol egymással, ráadásul nem csak a magánéletben, hanem a munkában is jól működnek együtt: 2012-ben közösen alapítottak egy jótékonysági szervezetet, amely – hasonlóan Lady Gaga egyik slágeréhez – a Born This Way nevet kapta. Na de ki kicsoda pontosan a popdíva csinos édesanya? Galériánkban megmutatjuk!

Az énekesnőre és édesanyjára bátran mondhatjuk, hogy pont olyanok, mint két tojás. Cynthia Germanotta amerikai filantróp, aktivista, és egyben Lady Gaga legnagyobb támogatója: a Csillag születik sztárja már kiskora óta azt tervezte, hogy híres énekesnő lesz, édesanyja pedig a kezdetektől segített bontogatni a szárnyait. Az idős nő mindig is tudta, hogy lánya nagy dolgokra hivatott, s mind a mai napig erős hátországként gondoskodik a boldogulásáról.
Kattints a további képekért!

Civil foglalkozást űz a világhírű énekesnő kiköpött mása.

Leadfotó: Instagram

Oldalak