Sztárok

Még mindig nincs vége a kamuörökösnő szövevényes ügyének: erre még Anna Delvey sem számított

Német örökösnőnek kamuzta magát az az Anna Szorokin, aki kitalált Delvey vezetéknévvel a New York-i elit több tagját is súlyosan megkárosította anyagilag. Az életéről készült népszerű Netflix-sorozatból is ismert csaló kálváriájának a börtönből való szabadulása után sincs vége, most újabb csapás érte.

Kitoloncolták az Egyesült Államokból az átverések nagymesterét

Kiutasíthatták a Delvey nevet használó, orosz származású „német álörökösnő” Anna Szorokint az Egyesült Államokból az ügyvédje szerint. Manny Arora azután jutott erre a következtetésre, hogy hétfőn már nem tudott kapcsolatba lépni védencével – írja a Euronews.

Szorokint 2017-ben ítélték 12 év börtönbüntetésre csalásért, miután álnevet használva, magát német arisztokrata család sarjának beállítva a New York-i elit nagy részét átverte, és jelentős összegű kárt okozott több amerikai banknak és luxushotelnek is. Négy évvel később, idén februárban jó magaviseletért feltételesen szabadlábra helyezték, majd hat héttel később az amerikai Bevándorlási Hivatal újra őrizetbe vette, mert lejárt a vízuma. Szorokin beadta vízumkérelmét, hogy az Államokban maradhasson, a meghallgatását jövő hónap második felére tervezték.

Jogilag egészen április 19-ig nem utasíthatnák ki. A kiutasítási határozatot február 17-én írták alá, ezután egy hónapunk van arra, hogy fellebbezzünk” – áll az ügyvédje által kiadott közleményében. „Mivel számos keresetet adtak be ellene, és bürokráciával van dolgunk, sosem tudhatjuk, történt-e hiba az ügyintézési folyamat során. Hétfő délután óta nem tudom elérni Szorokin kisasszonyt, így annak tudatában dolgozom tovább, hogy kiutasították az Egyesült Államokból” – fogalmazott Arora.

Szorokin vízumért folytatott harca valóban véget érhetett: értesülések alapján már hétfőn feltették egy Frankfurtba tartó gépre, mivel mielőtt az Egyesült Államokba utazott volna a húszas éveiben, Németországban élt a családjával, ezért oda is toloncolják vissza. A deportálás tényét Anna több barátja is megerősítette, akik beszéltek vele. Hozzátették, hogy a „Delvey” nem számított a kiutasítására, a lehetőségét is mereven elutasította, és többször is kritizálta az USA bevándorlási rendszerét.

A legvégsőkig azon dolgozott, hogy New Yorkban maradhasson. Fellebbezett a kitoloncolása ellen, podcastek vendége volt, elkezdett dolgozni a saját könyvén és több dokumentumfilm-terve is volt. Szabadidejében még a róla szóló Az örökösnő álarca mögött (Inventing Anna) című Netflix-sorozatot is megnézte. Egy interjúban azt mondta, nem annyira szemtelen és pimasz, mint amilyennek a sorozat bemutatta. Adósságait abból törlesztette, hogy 320 ezer dollárt kapott a Netflixtől.

Rengeteg rajongó töpreng azon mind a mai napig, milyen lehetett valójában Janet és Michael Jackson kapcsolata. A felszínen úgy tűnt, jó viszonyt ápoltak egymással, ám egy vadonatúj életrajzi film teljesen más megvilágításba helyezi a kettejük kapcsolatát…

Leadfotó: facebook.com/Tatlermagazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.