Láttad már, milyen szép édesanyja van Lady Gagának? A 67 éves Cynthia csak úgy ragyog – fotók

Különleges fotókkal örvendezteti meg olykor-olykor az Instagram követőtáborát Lady Gaga: a világhírű popsztár az édesanyjáról, Cynthia Germanottáról oszt meg néha fotókat, melyekről tökéletes látszik, milyen nagy közöttük a hasonlóság.

Fantasztikusan mutatnak együtt

Joanne Stefani Germanotta, művésznevén Lady Gaga 2007-ben robbant be a köztudatba a The Fame című albumával, s azóta is töretlenül szárnyal a karrierje. Kivételes tehetsége mellett extrém, olykor már polgárpukkasztónak számító ruhakölteményeivel is hírnevet szerzett magának, az utóbbi időben azonban mintha levetkőzte volna magáról az abszurditást, és a finomabb, hagyományosabb megjelenésre helyezi a hangsúlyt. Szó mi szó, legyen akármilyen extrém, stílusa azért van, ráadásul volt is kitől örökölnie, hiszen elég csak egy pillantást vetnünk a 67 éves édesanyjára: a két nő nagyon szoros kapcsolatot ápol egymással, ráadásul nem csak a magánéletben, hanem a munkában is mindig megtalálják a közös nevezőt. 2012-ben alapítottak egy jótékonysági szervezetet, amely – hasonlóan Lady Gaga egyik slágeréhez – a Born This Way nevet kapta. Na de ki kicsoda pontosan a popdíva csinos édesanya? Galériánkban megmutatjuk!

Az énekesnőre és édesanyjára bátran mondhatjuk, hogy pont olyanok, mint két tojás. Cynthia Germanotta amerikai filantróp, aktivista, és egyben Lady Gaga legnagyobb támogatója: a Csillag születik sztárja már kiskorában tudta, hogy híres énekesnő lesz, édesanyja pedig a kezdetektől segítette bontogatni a szárnyait. Sosem volt számára kérdés, hogy a lánya nagy dolgokra hivatott, s mind a mai napig erős hátországként támogatja még a legnehezebb órákban is.
Kattints a további képekért!

Civil foglalkozást űz a világhírű énekesnő kiköpött mása.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Oldalak