Sztárok

Milyen romantikus! Kevés férfi tenné meg: ilyen áldozatokat hozott Ben Affleck a szerelemért

Egy világ figyelte könnybe lábadt szemmel, ahogy közel 20 év különlét után Jennifer Lopez és Ben Affleck újra egymásra talált - de a boldogságot nem adják ingyen, és a színész mindent megtett szerelméért.

Csodás szerelmi történet az övék

Mikor 2003-ban Jennifer Lopez és Ben Affleck lefújták az esküvőt, és bejelentették, hogy elválnak útjaik, a szemünk láttára omlott össze a hollywoodi tündérmese. Eltelt azonban közel két évtized, és a sztárvilágban arról kezdtek pletykálni, hogy a két híresség újra randizgat. Akkora már mindketten túl voltak egy-egy sikertelen házasságon, és több kudarcba fulladt kapcsolaton, mire 2021-ben rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. A leckét mindketten megtanulták, és Ben Affleck elképesztő áldozatokat hozott azért, hogy boldoggá tegye Jennifert. Részletek a galériában!

Új otthont keresett maguknak. Miközben Lopez világkörüli turnéjára készült, Affleck a költözés minden terhét magára vette, és olyan házat keres, ahol az előző házasságaikból származó 5 gyerek is kényelmesen elfér. Állítólag már ki is nézett egy 34,5 millió dolláros ingatlant Pacific Palisades-ben.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez és Ben Affleck egy közös tetoválással pecsételték meg szerelmüket Valentin-napon. JLo az Instagram oldalán mutatta meg a két szimbólumot.

Forrás: Yourtango
Leadfotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!