Sztárok

Sosem látott felvételeket tett közzé esküvőjéről Jennifer Lopez: a popdíva csodásan festett talpig menyasszonyi díszben

Lopez és partnere, az Oscar-díjas Ben Affleck tavaly mondták ki a boldogító igent. Kapcsolatuknak hosszas és fordulatokkal tűzdelt története van - a kétezres években egyszer már eljegyezték egymást -, és kétségtelen, hogy megszenvedtek a boldogságért, de talán megérte, hiszen egymásra találásuk igazi hollywoodi sikertörténet.

Másfél évtizednyi mosolyszünet után találtak ismét egymásra

Jennifer Lopez számára igazán fordulatos és sikerekben bővelkedő esztendő volt 2022. Hosszas előzmények után végre-valahára ismét bekötötték a popdíva fejét: ezúttal régi-új partnerének, az Oscar-díjas hollywoodi színész-rendezőnek, Ben Afflecknek fogadott örök hűséget. Mint ismeretes, a két szupersztár még a kétezres évek hajnalán találkozott először egy filmforgatáson. Hamarosan szerelem bontakozott ki kettejük között, és már jegyben jártak, amikor 2004-ben - rajongóik legnagyobb bánatára - váratlanul szakítottak egymással. Pedig a nagyközönség már el is nevezte őket Bennifernek, és sokáig bánkódtak amiatt, hogy eljegyzésüket végül nem követte esküvő. A két filmcsillag csaknem két évtized elteltével, a koronavírus-járvány időszakában talált újra egymásra. Mindketten épp egy friss szakítás után próbálták újrakezdeni az életüket, és a végzet aztán úgy hozta, hogy megint egymás karjaiban kötöttek ki. Ismét eljegyezték egymást, de ezúttal az esküvő sem maradhatott el: JLo és Ben Affleck immár férj és feleség - és minden erejükkel azon vannak, hogy behozzák másfél évtizedes "lemaradásukat". Az 53 énekesnő csodálatos Instagram-poszttal búcsúztatta az óévet: a bejegyzésben egy szédítő videómontázs segítségével összegezte, milyen élményeket is nyújtott számára 2022, s még pazar esküvőjéről is mutatott néhány sosem látott felvételt! Kíváncsi vagy JLo posztjára?

Lapozd fel galériánkat, rögtön mutatjuk!

Lopez és Affleck mint férj és feleség. Szűk két évtizede vártak erre a pillanatra a sztárpár hűséges rajongói.
Kattints a további képekért!

Ugyan Görög Zita ritkán mutatja meg párját, most három közös képet is feltöltött a közösségi oldalára.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.