Sztárok

Kim Basinger és Alec Baldwin nagyszülők lesznek: lányuk, Ireland első gyermekét hordja a szíve alatt

A sztárcsemete szilveszterkor tudatta Instagramján, hogy első gyermekét várja szerelmével, a RAC művésznéven ismertté vált zenésszel, André Allen Anjosszal.

Rendhagyó újévi köszöntő

Hihetetlen, hogy ezt is megértük: a kilencvenes évek két hollywoodi nagyágyúja, az egykori álompár, Kim Basinger és Alec Baldwin hamarosan kipróbálhatják magukat a nagyszülőszerepben is. Huszonhét esztendős lányuk, a főként modellként tevékenykedő Ireland Baldwin ugyanis nemrégiben tudatta a nyilvánossággal: első gyermekét hordja a szíve alatt. A kisbaba édesapja a sztárcsemete partnere, a RAC művésznéven ismertté vált zenész, André Allen Anjos. Ireland az Instagram felületén keresztül jelentette be, hogy áldott állapotban van. "Boldog új évet!" - fűzte hozzá a várandósság tényéről hírt adó posztjához, melyben egy, a magzatot ábrázoló ultrahangképet helyezett el.

Alec Baldwin felesége, Hilaria az Instagramon, egy elbűvölő videó keretében reagált az örömhírre. "Nagyon boldoggá tettetek minket, Ireland és Andre... alig várjuk, hogy találkozzunk a csöppséggel" - írta bejegyzése mellé a sztárfeleség, aki azért is örül, mert szemlátomást a férjével közös gyermekeiket is lázba hozza a tény, hogy hamarosan kisbabája születik a féltestvérüknek.

A 34 éves sztárcsemete az Instagram-oldalán tudatta a nagyvilággal, hogy gyermeket hord a szíve alatt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.
Lifestyle