Melanie Griffith kihasználta Eva Longoriát? Egy válás kellett ahhoz, hogy újra barátkozzon vele

Ott, ahol az ismeretségeken múlik minden, nagyon fontos, hogy kit mondhatsz a barátodnak. Ám ezek a celebek olyan örökre szóló baráti viszonyt tudtak kialakítani egymással, aminek semmi köze a rivaldafényhez, így nem is sokat hallunk felőlük.

Eva Longoria és Melanie Griffith

Melanie Griffith válása környékén erősítette meg kapcsolatát régi barátnőjével, Eva Longoriával. A színésznő-párost gyakran lehetett látni vásárolgatni, kávézni Griffith Antonio Banderassal kötött házassága végnapjain. Lehet hogy pont Longoria segítette át örök barátnőjét a nehezén, hiszen azóta jobban néz ki, mitn valaha.

Tom Cruise és David Beckham

A két szépfiú barátsága Tom Cruise esküvőjén kezdődött, ahová Katie Holmes hívta meg a Posh-Beckham házaspárt. Cruise és David annyira mengtalálták a közös hangot, hogy "férfi estéket" is tartanak, hol Amerikában, hol Angliában, borozgatnak, sportkocsikról beszélgetnek, és persze még millió témáról, amikről mi, földi halandók nem tudhatunk.

Anna Wintour és Bradley Cooper

A Vogue nagyhatalmú főszerkesztője és Bradley Cooper között meglepő, de komoly barátság van. Cooper gyönyörű modell barátnői által találkozott először Wintourral, akivel azóta a legbensőbb érzelmeiket is megosztják egymással, például a nő segítte át a színészt a nehéz időszakon, Suki Waterhouse-szal való szakítása idején.

Fotó: public.fr, 2oceansvibe.com, gettyimages.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!