Fűszeres fokhagymás vaj házilag - Tíz perc alatt kész és isteni finom

A házi készítésű vajat számtalan étel elkészítéséhez felhasználhatod, könnyű tárolni és nagyon sokáig eláll. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan csináld!

Hozzávalók

  • 2 csomag vaj
  • 4 gerezd fokhagyma aprítva
  • 1 evőkanál petrezselyem
  • 1 csapott teáskanál só

Elkészítés

Botmixerrel keverjük össze alaposan a hozzávalókat, amíg egyenletes masszát nem kapunk. Halmozzuk fóliára a mixet és tekerjük föl szorosan, míg henger nem lesz belőle. Ezután tegyük a hűtőbe néhány órára, várjuk ki, amíg megdermed. A kész fűszeres vajat felvághatjuk karikákra, így könnyebb főzni vele.

Ha kipróbálod a receptet, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal!

Fotó: rasamalaysia.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!