Home&Design

A klasszikus még mindig trendi: 10 álomszerű fehér fürdőszoba, ami levesz a lábadról

Ha Te is a letisztult, elegáns és időtálló fehér fürdőszobákat kedveled, akkor a következő összeállítást egyenesen imádni fogod! Igazi álomenteriőröket válogattunk, amiket egy szó nélkül elfogadnánk otthonra.

"Túl steril, unalmas és nehéz tisztán tartani"

Te is szívesen tennéd le a voksod egy tetőtől talpig hófehér fürdőszoba mellett, de a környezetedben lévők egyből a három fenti jelzővel illetnék az álomfürdődet? Pedig a fehér szín örök trend a lakberendezés területén és legyen szó bármilyen méretű és elrendezésű fürdőről, amellett, hogy időtálló, elegáns és letisztult, a megfelelő kiegészítőkkel otthonos érzetet is kölcsönöz a helyiségnek. Nem győztünk meg? Akkor pörgesd végig az alábbi galériát és győződj meg róla a saját szemeddel: még mindig nem jött el az idő, hogy búcsút intsünk a fehér fürdőszoba trendnek!

Miért jó választás a fehér bútor? Bármilyen színű falhoz és padlóhoz tökéletesen illeszthető!
Kattints a további képekért!

Egy életre elfelejtheted az álmatlan éjszakákat, ha megfogadod ezt az egyszerű tippet.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.