Home&Design

Ha itt helyezed el a routert háromszor gyorsabb lesz az internet a lakásodban

Mi kell ahhoz, hogy minél jobban hasítson az otthoni internetünk, és akadozás nélkül élvezhessük kedvenc sorozatunkat? Máris mutatjuk!

Legyen veled a térerő

A legerősebb internetkapcsolat érdekében kulcsfontosságú a router stratégiailag megfelelő elhelyezése. Ugyanis, ha rossz helyre tesszük a készüléket, előfordulhat, hogy sokkal lassabb internetsebességet tapasztalunk, mint amennyit a szolgáltató hirdet a csomagjához, vagy előfordulhat, hogy egyáltalán nem tudunk csatlakozni az internethez, amiért nem kevés összeget fizetünk ki havonta. Ha azon töprengsz, hol van a legjobb hely a lakáson belül egy router elhelyezésére, jó helyen jársz - érdemes tisztában lenni néhány tényezővel, hogy stabil kapcsolattal tudjunk internetezni, és szakadozás nélkül, jó felbontásban tudjunk nézni kedvenc online videós tartalmainkat. Részletek a galériában!

A lakás nagysága, a falak vastagsága és a bútorok, egyéb berendezések mind meghatározóak lehetnek. Mivel az épület falai gyengíthetik a rádióhullámok terjedését, az a legideálisabb, ha a készülék az ablak közelében van, itt ugyanis erősebb lehet a jelszint, mint az épület közepén; illetve az is segít, ha a routert minél magasabbra, több szint esetén az emeletre tesszük.
Kattints a további képekért!

Minden jel arra mutat, hogy ez a színes konyha lesz a lakberendezés “kis fekete ruhája”, amellyel nem lehet mellélőni.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.