Home&Design

Mindenki erre vágyik: ez a darab 2024 egyik legdivatosabb bútora a lakásban

Ha egy igazán trendi darabra ruháznál be idén, akkor ez legyen az!

Régi darab, új funkcióval

Akárcsak a divatban, a lakberendezés területén is folyamatosan változnak a trendek. Míg az előző években a vitrin, a zsúrkocsi és a retró fotelek hódítottak, idén egy másik típusú bútor kerül reflektorfénybe. Bár ezzel a darabbal eddig leginkább a nappaliban és környékén találkozhattunk, felújított verziói új funkciókat is elláthatnak a lakáson belül. További előnye, hogy bármilyen stílusban beszerezhető, így ha úgy akarod, beillesztheted a meglévő darabok közé, de akár beruházhatsz egy designer alkotásra is, amivel új színt vihetsz a lakásodba. A részletekért lapozd fel a galériát!

Szeretnéd, ha a bútoraid művészeti alkotások is lennének egyben? Akkor örömmel fogod hallani, hogy idén a letisztult darabok mellett ismét visszatérnek az egyedi formák, színek és anyagok, azaz a funkció mellett ismét szerepet kap a művészibb megközelítés a lakberendezésben.
Kattints a további képekért!

Sokkal produktívabb leszel a munkádban, ha ezek a színek vesznek körül.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.