Home&Design

Lágy baracktól a dinamikus kékig: ezek a 2024-es év legtrendibb árnyalatai

A trend színpalettájáról kedvedre válogathatsz: idén az üdítő árnyalatok és az egyszerűbb pasztell színek is rivaldafényben tündökölnek. Találd meg kedvenc árnyalatod és változtasd meg lakásod atmoszféráját könnyedén.

2024 trendszínei a lakberendezésben

Míg 2023-at a Viva Magenta merész bíborvörössel fémjelezték, addig az idei évben egy lágy, narancsos árnyalat a tuti befutó. Valószínűleg te is találkoztál már a Peach Fuzz, azaz barackrózsaszín árnyalattal a legtöbb ruhaboltban, drogériában, vagy akár a manikűrösödnél. Ez a lágy, meghitt árnyalat könnyen beépíthető a belső térbe is, de 2024-ben további 4 szín uralja a design világát a Bonami szakértői szerint - így akkor is lehetsz trendi, ha nem festenéd barackrózsaszínre a nappalit! Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, lapozd fel a galériát!

Peach Fuzz A Peach Fuzz árnyalat például festéssel, virágcserepekkel, vázákkal és textíliákkal is könnyen beépíthető a belső térbe. A párnák, a légies függönyök, az ágynemű, a szőnyeg és az asztalterítő is kellemes hangulatot teremt. A pihe-puha takarók, szőrmék vagy tollas kiegészítők szintén ideális választásnak bizonyulnak, összebújásra és pihenésre invitálnak. A bútorokon megjelenő színnel sem rontasz el semmit. Ellenkezőleg! Egy fotel az olvasósarokba, egy étkező- vagy kerti szék, egy kárpitozott ágytámla vagy egy egész kanapé - mind gyengédséget visz az otthonodba. A Peach Fuzz jól működik semleges vagy földszínekkel, de szép kontrasztot alkot az élénk zöldekkel, kékekkel és rózsaszínnel. Az anyagok tekintetében fával, fémmel, betonnal és műanyaggal is jól működik.
Kattints a további képekért!

Ha egy igazán trendi darabra ruháznál be idén, akkor ez legyen az!

Leadfotó/Fotók: Bonami.hu

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.