Home&Design

Cseréld le az unalmas polcokat: ha így tárolod a könyveidet, sokkal stílusosabb lesz az otthonod

Túl sok könyved van és már minden felületet polcok borítanak? Íme pár megoldás, amivel nemcsak a káoszt uralhatod, de egy stílusosabb otthont is kapsz eredményül.

Könyvespolc helyett

A könyvek rajongói jól tudják, hogy az olvasásra váró vagy már kiolvasott regények bizony rengeteg helyet foglalnak el a lakásban, és előbb vagy utóbb eluralkodik a káosz. Erre a legegyszerűbb megoldás egy könyvespolc gyors beszerzése lenne, de mégis minek vásároljunk állandóan új polcokat, ha azok árát könyvekre is költhetjük? Nem is gondolnád, de a felgyülemlett kötetekből számtalan kreatív, látványos otthoni dekorációt is kihozhatsz anélkül, hogy kárt tennél bennük. Kihasználhatjuk a segítségükkel a nehezen elérhető tárhelyeket, sőt akár a hálószobánk egyedi színfoltjai is lehetnek. Lapozd fel a galériát, mutatunk néhány kreatív elhelyezési megoldást.

Számtalan lakásban kihasználatlanul vannak jelen a kandallók, melyeket 1-2 szobor és a könyveink segítségével nagyszerűen feldobhatjuk. Nemcsak a lakásunk lesz sokkal látványosabb, izgalmasabb terep, de kényelmesebben elférünk majd, és az olvasmányainknak is bőven lesz helyük.
Kattints a további képekért!

Szeretnéd felfrissíteni a lakást egyedi, tartós és stílusos járólapokkal? Az új trendek extra modern külsőt kölcsönöznek bármely helyiségnek.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.