Home&Design

Ezek a legmenőbb kültéri tárolók: nemcsak praktikusak, de stílusosak is

Amikor a terasz kialakításáról van szó, akad néhány nagyon fontos szempont, amiket figyelembe kell vennünk. Ezek közül az egyik a kültéri tárolás.

Stílusos kültéri tárolók

A kültéri tárolás kigondolása több szempontból is fontos. Egyrészt a funkcionalitást tekintve, hiszen mindenképpen szükség lehet néhány tárolóra, ha a kültéri párnákat és egyéb bútortartozékokat el szeretnénk tenni a téli hónapokban, az esős napokon is kell egy hely, ahová elpakolhatunk, illetve a szabadtéri főzőcske kellékeit, az étkészleteket is tárolnunk kell valahol. Nem kell viszont kizárólag a funkcionalitásra szorítkoznunk, a kültéri tárolás megálmodása akár jó móka is lehet, hiszen saját stílusunkat, egyedi ízlésünket is könnyedén belecsempészhetjük. Mutatjuk, hogyan!

1. A terasz Ha a terasz rendszerezéséről van szó, millió lehetőség áll előttünk, kulcsfontosságú viszont, hogy a megfelelő tárolóelemeket válasszuk teraszunk méretéhez és kialakításához igazodva. Választhatunk dobozokat, rejtett tárolóval ellátott ülőbútorokat, vagy éppen szekrénysorokat attól függően, mennyi mindent szeretnénk tárolni a teraszon a káosz elkerülése érdekében.
Kattints a további képekért!

A tökéletes fürdőszoba a megfelelően kialakított tárolóhelyeken múlik, így ha nálad már eluralkodott az őskáosz, lapozd fel a galériánkat, mutatunk pár trükköt, amivel újra rendszerezheted a helyiséget!

Leadfotó: Unsplash, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.