Home&Design

Gardróbtippek, hogy a legkisebbek szekrényében se uralkodjon káosz!

A gyerekruhák elképesztően imádnivalóak tudnak lenni, ám olykor valóságos rémálom kitalálni, hogyan is kellene szépen és rendezetten tartani az apró ruhácskákból álló szekrényt.

Szekrény rendszerezési tippek

Egészen nehéz feladatnak tűnhet, hogy kisgyerekeink szekrényét olyan hibátlanul és rendezett tartsuk, mint amilyen például a kis North West, Kim Kardashian kislányáé. Van viszont egy remek hírünk: néhány tippet bevetve nem csak a sztárcsemetéknek lehet csodaszépen rendezett ruhásszekrényük. A tavaszi nagytakarítás alkalmával ezúttal érdemes lehet felvenni a gyerekek gardróbját is a listára, mert rengeteg tanáccsal készültünk. Nézd meg a galériát az ötletekért!

1. Beépített szekrény A beépített szekrény az egyik legnagyszerűbb módja a vizuális zűrzavar csökkentésének. Rengeteg teret szabadíthatsz fel és még egy kisebb, keskenyebb szekrénybe is elég sok holmit bepakolhatsz.
Kattints a további képekért!

A gyermekkorban fogant emlékek nemcsak gondolkodásunk és jövőnk formálják, de ezek az emlékek kell, hogy mindenki számára a legkedvesebbek legyenek. Az emlékek mint a személyiség építőkövei, a bennünk élő gyermeket is éltetik.

Leadfotó: Unsplash, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A Mérleg szerelmi élete kalandosra sikeredik a következő napokban. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A walesi hercegné általában ügyesen palástolja érzelmeit a legkülönbözőbb nyilvános eseményeken, de volt egy alkalom, amikor nem tudta tovább kontrollálni forrongó indulatait.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!