Lifestyle

Heti horoszkóp: Átmeneti rosszkedvében az Ikrek - 2019.07.29.- 08.04.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk július 29-től augusztus 4-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ne csodálkozz, ha ismét visszatér türelmetlenséged, mely nem jó irányba visz! Engedd el feszültségeidet, amihez lehetőséget ad a sportolás vagy olyan dolgok megélése, melyek az adrenalin szintedet magasra emelik! Így biztonságban odaérsz, ahova akarsz, határaidat nem kell kívülről érkezve megmutatni. Kritikáiddal ne terhelj másokat, de halandzsáiddal sem, csalódást okozva vele később kijózanodott „áldozataidnak”!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Becsapható vagy, főleg a pénzügyekben, próbálj nem érzelmi alapon dönteni vásárlásaidnál! A pénztárcádra is vigyázz, ne a táskád tetejére tedd, legyél éber, ne add át önként egy új gazdának! Hiúságod nem jó tanácsadó, talán miatta tudnak rábeszélni olyan dolgok megvásárlására, melyek valójában nem is tieid. Ne kint keresd az értéket, hanem bent, szívedben - még a konyhába is hamarabb megtalálhatod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Rosszkedved, sírós, akár depressziós hangulatod csak átmeneti, ahogy jön, úgy megy is. Főleg, ha vitákba keveredsz, melyek nemegyszer doppingszerként hatnak rád. Szinte biztosra lehet venni ezek végkimenetelét csavarós eszed miatt, ahol legtöbbször mások maradnak alul. Igaz, minden vita fölösleges, hisz mindenkinek csak részigazsága van, mégis jól esik a győzelemnek látszó illúzió. Főnököddel ne rúgd össze a port, te jársz rosszul!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Csalódásodat, rosszkedvedet oldani tudod az elfogadással – „ki tudja, mi mire jó” gondolattal! Elvárásaid vannak a háttérben, s ha nem jön össze az, amit szeretnél, például egy álomutazás, bizony csalódottá válsz. Türelmetlenségeddel még tetézheted bajaidat, ne kapkodj, ne akarj mindent azonnal, mindennek ideje van! Kiadós és rendszeres sportolás azonnal segítségedre van, ne álmodozz, vedd a sportcipőd!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Előző életekbeli elszámolások terhelhetik napjaidat. Nincs mit tenned, az elmaradt számlákat ki kell fizetni, igaz, ha elfogynak, szabaddá válsz. Türelmetlenségeddel fokozhatod a bajokat, jobban teszed, ha alázatos és korrekt vagy mind másokhoz, mind magadhoz! Barátaid felé érzett csalódásodba ne ragadj bele, láss tisztán, ne keress bűnbakot, ha valami nem jól sikerül nálad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne ess kétségbe, ha elbizonytalanodsz céljaidban, meglehet, csak átmenti rosszérzés, sötét hullám van itt, mely, ahogy jön, úgy megy is! Ha vannak problémák, vállalj felelősséget saját részeidért, bár mártírnak sem kell lenned, engedd meg, hogy kollegáid is kivegyék a saját darabjukat, ha ők is részt vettek egy projektben, ahol nem lett minden tökéletes! Érzelmes hangulatodat barátaid értékelik, meg is találnak panaszaikkal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nem baj, ha nem minden tökéletes, még akkor sem, ha épp nyaralsz valahol - akárhova mész, mindenhol van fény is meg árnyék is. Elvárásaid, s álmodozásaid vannak a háttérben, melyeket engedj el, legyél a Jelenben, élvezd utazásod minden jó és rossz részét! A problémák érkezhetnek tanulmányaiddal, jogi ügyeiddel kapcsolatban is, ahol nincs más dolgod, mint megoldásban gondolkozni, s hagyni, hogy „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne terheld aggódásaiddal szerelmedet, gyerekeidet, nem csoda, ha elmegy még az élettől is a kedvük! Te sem engeded meg, hogy mások visszafogjanak félelmeik miatt, két biztató szónak jobban örülsz – nem igaz? Ha egy csalódás miatt inkább álmodozol a szerelemről, semmint a tettek mezejére lépnél, rossz úton haladsz! A semmiből nem lesz semmi, se jó, se rossz megtapasztalás, mely a fejlődésedet segíthetné!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Engedd meg családodnak, szüleidnek, hogy olyanok legyenek, amilyenek, ne kergess illúziókat, ne várd el tőlük a tökéletességet! Már csak azért sem, mert te sem vagy az, egyik végletből könnyen a másikba esel, melyet követni szinte lehetetlen. Csalódásodból való kilábalásod most nem segíti párod, de még azok az emberek sem, akikkel összehoz a Sors. Neked kell önállóan felállni, s felelősséget vállalni minden dolgodért.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Tartsd be a munkaköri előírásokat, nem hiányzik, hogy akadályoztatva légy a pénz keresetében! Ha épp szabadságon vagy, akkor az utakra vonatkozik mindez, megállíthatnak, elgondolkozásra kényszeríthet az élet! Igaz, angyalaid még mindig veled vannak, vigyáznak rád, az akadályok nagy részét el is távolítják, csak ne élj vissza szeretetükkel! A fertőzésekre most jobban nyitott vagy mint máskor, táplálkozz egészségesen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne legyenek elvárásaid szerelmed vagy gyerekeid felé, amivel ki is zárod a csalódás lehetőségét! Bármit kérnek, hogy vedd meg nekik, találd meg határokat! Senkinek nem hiányzik, hogy utólag reklamálj, tönkretéve a köztetek levő kapcsolatot, elvárva, hogy ők figyeljenek erre! Hiúságod nem jó tanácsadó, s most ott áll mögötted, butaságok megvételére, megtételére buzdítva – ismerd fel, mondj neki ellent!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ha még nem tetted/ tettetted rendbe a vizesblokkot, ne nagyon húzd, itt az ideje, nem hiányzik, hogy elázzon otthonod! Szüleiddel, családoddal való kapcsolatban is érdemes a benned levő csalódásokat feloldani, amíg nem érted őket, addig téged terhelnek, elvéve energiádat, teremtőerődet. Érzelmes és kiszámíthatatlan hangulatodat tereld mederbe sportolással, egyből jobban fogod magad érezni – vedd fel sportcipőd!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mióta kiderült, hogy rákkal kezelik, III. Károly tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Most viszont jön a nagy visszatérés, amiben titkon mindenki reménykedett.
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...