Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.03.04. - 2024.03.10.: A Bak készüljön fel néhány sorsfordító eseményre az életében

A Skorpió számíthat az égiek segítségére. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Nehezen viseled, ha nem a te elképzeléseid szerint alakulnak a dolgaid. A héten kénytelen leszel beletörődni, hogy vannak bizony olyan dolgok, amelyeket nem te irányítasz és hatni sem tudsz rájuk.. Csüggedés helyett a jövődre koncentrálj. Ez az időszak hozhat számodra olyan új lehetőségeket, amellyel igazán boldog lehetsz.


IV.21. - V.20.

Bika

Még mindig nagy hangsúlyt kap az életedben a biztonságkeresés és egyelőre úgy látod, hogy ezt a munkádban találhatod meg. A napi rendszerességgel végzett teendőid kötik le minden figyelmedet és ezzel hozzásegítenek ahhoz, hogy az önbizalmad helyreálljon és megerősödjön. Amennyiben meg mered élni a benned rejlő teremtő erőt, akkor az életed minden területén új távlatok nyílhatnak meg előtted.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az események felpörögnek és úgy érezheted, hogy nehéz követned a változásokat. Feszültségek és érzelmi hullámvasút jellemezheti ezt a hetedet. Ezért fontos, hogy találj egy olyan helyet vagy tevékenységet, ami feltölt és örömet okoz számodra. Minden időszaknak megvannak a maga tanulságai, neked most ezekre kell rátalálnod. Arra figyelj, hogy mindig csak a következő lépésre fókuszálj, így meglesz az eredménye a tanulásodnak.

VI.22. - VII.22

Rák

Tele vagy lendülettel, akarással és mintha az égiek is támogatnának mindenben. Arra viszont ügyelj, hogy a törvényesség határát ne lépd át, bármennyire is lelkes vagy, bármennyire is biztosnak és csodálatosnak tűnő lehetőségek kopogtatnak az ajtódon. A céljaidat tekintve fontos lenne kicsit magadba mélyedned, hogy mi az, amit igazán értékesnek tartasz és mi az, amit csak azért akarsz, hogy felnézzenek rád mások.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Úgy érzed, minden áldott nap ugyanazokat a köröket futod, és semmi említésre méltó nem történik az életedben, eredményeket sem tudsz felmutatni. A maradék motivációd is eltűnni látszik. Egykedvűséged a környezetednek is feltűnik, amit szóvá is tesznek. Itt az idő, hogy kitörj ebből a nyomasztó állapotból és alkoss valamit, amitől újra visszanyered az életbe vetett hitedet. Keress olyan kihívásokat, amelyek visszaterelnek a saját utadra!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A pénzügyeidben érhetnek meglepetések, ötletességeddel azonban hamar túljuthatsz a nehézségeken, csak bíznod kell magadban. A hét közepén megélheted a családod körében azt az elfogadást és szeretetet, amire minden ember vágyik. Vállalkozás, szerelem, gyermekek területén bekövetkező változások hosszú időre szóló biztonságot hozhatnak számodra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten legszívesebben elmenekülnél és itt hagynál minden gondot és nyomasztó problémát. Amennyiben megteheted utazz el pár napra, utána úgy érezed magad, mintha kicseréltek volna. Vagy legalább keress olyan társas vagy kulturális programokat, amelyek feltöltenek energiával és örömet okoznak neked.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét elején úgy érezheted, hogy igazságtalanság történt veled, de szerencsére az égiek a segítségedre sietnek és elegendő hittel és erővel ruháznak fel ahhoz, hogy egy teljesen másfajta szemszögből lásd a veled történt eseményeket. Ez a nézőpontváltás új dimenziókat nyit meg számodra, amellyel egy csapásra megoldhatod az összes problémádat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A harmónia megteremtése legyen a legfontosabb a héten. Most nemcsak a saját, hanem mások lelkébe is békét kell teremtened. Légy megértő és toleráns a környezeteddel ezekben a napokban. Habár nem vagy önző, most még is jobban figyelj arra, hogy megoszd másokkal lehetőségeidet és szeretetedet.


XII.22. - I.20.

Bak

Mindent igyekszel stabilan kézben tartani az életedben, hogy még véletlenül se érjenek meglepetések. Azonban a hét közepén pont a hirtelen és a meglepő véletlenek, sorsfordító események alakíthatják át az életedet. Ezek újdonságokat hozhatnak lelki világodnak, de leginkább a párkapcsolatod területén, és az otthonodban érhetnek jelentős változásokat. Mások indulatosságát, esetleg rosszindulatát próbáld meg nem magadra venni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem is jelent akkora problémát, mint amennyire tartasz tőle. Ne görcsölj, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint old meg az adott feladatot. Jupiter a hit és a szerencse bolygója a Kos jegyében jár, használd ki áldásos hatását. Higgy magadban és menni fog minden!


II.21. - III.20.

Halak

A héten erős nyugtalanság és szorongás nehezítheti a napjaidat. Úgy érzed, megrekedt az életed. Ha változtatni szeretnél, most jött el a legmegfelelőbb pillanat. Gondold át, mitől kell megszabadulnod, mire van szükséged a jövőben. Lehet, hogy ennek nem mindenki fog örülni a környezetedben, de te csak tedd azt, ami neked a legjobb.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.