Fashion&Beauty

Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai: mesés ruhák

A hírességek nagyon kitettek magukért.

Oscar-gála 2018

Vasárnap este lezajlott a 90. Oscar-gála a Los Angeles-i Dolby Színházban, melynek keretében az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája 2017 legjobb filmjeit részesítette elismerésben. A díjátadó ceremónián - melynek házigazdája ezúttal is Jimmy Kimmel komikus volt - összesen huszonnégy kategóriában osztottak ki aranyszobrocskát.

Természetesen a világsztárok ismét felvonultak a vörös szőnyegen, és nem túlzás kijelenteni, hogy idén nagyon kitettek magukért. Lenyűgöző ruhakölteményekben jelentek meg a nagyszabású eseményen, és annak ellenére, hogy a Time's Up! mozgalom miatt volt dress code a korábbi díjátadó gálákon (a Golden Globe-on fekete, a Grammy-n fehér), az Oscarra nem szabtak meg ilyen szabályt, mindenki azt viselt, amit akart. Bár a legtöbben az elegancia jegyében érkeztek a rendezvényre, most is akadtak, akik kiemelkedőek voltak a tömegből. Fotókon a legjobban öltözött hírességek.

Jane Fonda igazi istennőként tündökölt ebben a gyönyörű fehér estélyiben, persze a csodás színésznőtől nem is vártunk kevesebbet.
Jane Fonda igazi istennőként tündökölt ebben a gyönyörű fehér estélyiben, persze a csodás színésznőtől nem is vártunk kevesebbet.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...