Sztárok

Ő Majoros Hajnalka ritkán látott, gyönyörű testvére: Dundika és Brigi olyanok, mintha ikrek lennének, annyira hasonlítanak egymásra

Majka felesége minden bizonnyal nagyon büszke szexi testvérére, Brigire, aki Hajnihoz hasonlóan szintén édesanya már.

A két szőke szépség

Majoros Hajnalkáról manapság mindenkinek elsőre Majka neve ugrik be, ám sokan a mai napig Dundikaként, egykori modellként és playmate-ként ismerik őt, aki tökéletes idomaival és dögös testével annak idején meghódította az országot. Egy biztos: Hajni méltán lehet büszke külsejére, hiszen két gyermek után, 40 évesen is bombaformában van, csak úgy, mint négy évvel fiatalabb húga, Brigitta, aki örökölte nővére minden szépségét. Ők ketten úgy festenek, mintha ikrek lennének, annyira hasonlítanak egymásra - galériánkban mutatjuk a két szőke bombázót!

Hajni legtöbbször magáról és gyermekeiről posztol Instagram-oldalán, de persze olykor feltűnik egy-egy közös fotó férjével, Majkával, valamint testvérével, Brigivel is.
Kattints a további képekért!

Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány szerint is megközelíti a tökéletességet.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett színvonalas vígjáték Meg Ryan nélkül: a színésznő annak idején egész Hollywoodot az ujja köré csavarta, a kétezres években mégis kikopott a...
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.