Fashion&Beauty

Jennifer Lawrence pöttyös Oscar-ruhája 1500 óra alatt készült el

Bár Jennifer Lawrence-t nem jelölték egyetlen kategóriában sem a 2024-es Oscar-díjátadó gálán, a színésznőt ez nem akadályozta meg abban, hogy igazi dívaként tündököljön a díjátadók királynőjének számító eseményen.

Klasszikus és elegáns megjelenés

A mindig divatos színésznő a Dior 2024-es tavaszi haute couture kollekciójából választott egy egyedi darabot a 96. Oscar-gálára. A fekete-fehér pöttyös, pánt nélküli estélyi ruha, a hozzáillő stólával, azonnal megragadta Lawrence figyelmét: "Amikor először láttam a ruhát a kifutón, szerelembe estem vele" - meséli Lawrence a Vogue-nak. "A pöttyök klasszikusak és elegánsak." - tette hozzá. A megjelenését egy Swarovski gyémánt tenisz nyaklánccal és karkötővel egészítette ki. Kattints a galériára, ahol többek között az is kiderül, hogy hogyan készült Lawrence pöttyös Dior ruhája és mi minden fért bele abba a kistáskába, amivel a színésznő a gálára érkezett.

Bár a pöttyös Dior ruha első látásra egyszerűnek és letisztultnak tűnik, mégis nagyon aprólékos munka eredménye. Lawrence ruháját selyem moiréból készítették, egy olyan technikát alkalmazva, amelyben nedves szövetrétegeket préselnek össze hő hatására, hogy egy jellegzetes hullámos hatást hozzanak létre. Az egész folyamat hihetetlenül hosszú, 1500 óra alatt készült el.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue

A sztárok ezúttal sem okoztak csalódást, a 2024-es Oscar-gálán is kitettek magukért ruhaválasztásukat illetően; cikkünkben most összegyűjtöttük a legpompásabb outfiteket a vörös szőnyegről!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...