Fashion&Beauty

Fekete és fehér - A rövidnadrágok alapdarabjai

Akár a koktélruhák terén a kis fekete, a rövidnadrágokból is van alapdarab. A fekete és a fehér szín teljes ellentéte egymásnak, de van bennük valami közös: jó, ha van belőlük egy-egy.

A fekete

Amellett, hogy ez a szín minden máshoz passzol, bármilyen alkalomra jó. Egy fekete sortot felvehetünk akkor is, ha dolgozni megyünk vagy csak elugrunk szórakozni a barátokkal, esetleg valamilyen eseményre vagyunk hivatalosak. Ezt követően már csak tőlünk függ, hogy milyen egyéb ruhadarabokat, illetve kiegészítőket választunk mellé. A bónusz pedig az, hogy még vékonyabbnak is tűnünk benne.

A fehér

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Sortunkat ebben a színben is bármilyen másik ruhadarabhoz társíthatjuk. Ennél csak a fent említett fekete jobb egy fokkal, ami „strapabíróbb” és inkább egy alkalmi öltözék része, mint ez a szín, de valójában ez is eseménytől függ. Viszont munkához, egy romantikus nyári vacsorához vagy egy feledhetetlen csajos, bulis estéhez tökéletes lehet, mert rengetegféle módon feldobhatjuk és akkor az összhatás igazán lenyűgözővé válhat. Napsütötte bőrrel meseszépen mutat, igazi nyári darab.

Fotók: shopping.hu, aliexpress.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.