Fashion&Beauty

Évtizedek óta ez a nők egyik kedvenc ruhadarabja - Mutatjuk, hogyan viseld!

Ha egy időtlen kapszula gardrób építéséről van szó, te mibe fektetsz be először? Egy oversize blézerbe, esetleg egy jó farmerbe? És mi a helyzet a tökéletes fehér pólóval? A nők egyik kedvenc ruhadarabja sokféle textúrában és változatban megtalálható az üzletek polcain, ráadásul mindenhez remekül passzol és sokféleképpen variálható.

Az örök darab

Nem mindig könnyű megtalálni a tökéletes fehér pólót. A legtöbbjük már két mosás után elszíneződik, és elveszíti formáját. Összeállításunkban, most mutatunk néhány olyan darabot, ami biztosan kiállja az idő próbáját és sikkes, de mégis lezser megjelenést kölcsönöz a hétköznapokon is.

Egy klasszikus, kerek nyakú, laza szabású fehér póló mindig nyerő választás egy sima farmerrel. ZARA fehér póló: 2.995 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Glamour UK

Télen nem könnyű öltözködni, hiszen kimerülhet sokszor a szettünk egy farmer-felső párosításban. Egy új trend azonban új szintre emelheti az öltözéked!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.