Fashion&Beauty

Senki más nem viseli úgy a kezeslábast, mint Dakota Johnson: a színésznő szettje maga volt a zsenialitás

Dakota Johnsont egy elképesztően sikkes összeállításban kapták lencsevégre a minap, amit a színésznő bámulatos kiegészítőkkel varázsolt igazán emlékezetessé.

Mesés divatérzék

Dakota Johnson korunk egyik legtöbbet foglalkoztatott hollywoodi színésznője, aki számos nagysikerű produkcióban bizonyította már be, hogy a mozivászonra született. Népszerűsége azonban túlmutat a tehetségén, hiszen azzal is sokakat magába bolondított, hogy kiváló affinitással állítja össze a szettjeit, melyekhez mindig megtalálja a legjobb kiegészítőket. Legutóbb is sikerült alátámasztania, hogy zseniálisan keveri a szexiséget, a nőiességet, az eleganciát és a vagányságot: a Szürke 50 árnyalata sztárja most egy gyönyörű Carolina Herrera kezeslábas mellett döntött, ami mesésen illett karcsú alakjára. Galériánkban megmutatjuk, milyen páratlanul festett a híresség:

Ha divatról van szó, Dakota Johnsonra nyugodtan tekinthetünk példalépként: a 34 éves filmsztárnak konkrétan minden ruhadarab jól áll.
Kattints a további képekért!

A színésznő megjelenése mindig kifogástalan, most azonban a szokásosnál is vonzóbb volt áttetsző fekete szettjében. Egy biztos: minden nő ilyen alakról álmodozik.

Leadfotó: Todd Owyoung/NBC via Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...