Fashion&Beauty

Ez a retró kiegészítő újra a nők kedvence: mindenki ezt fogja viselni

Ha csak egy trendet próbálsz ki idén, ez legyen az.

Ikonikus kiegészítő

A történelem azt mondja nekünk, hogy a hajpántok már i. e. 700-ban is léteztek, amikor az ókori görögök hajkoszorúkat viseltek. De igazából mintha csak 1963-ban találták volna fel, amikor Brigitte Bardot megjelent A megvetés című film forgatásán, egy széles, fekete gumis hajpántban, amely örökre megváltoztatta a kócos haj játékszabályait. Hatvan évvel később Bardot vastag pamutpántja hatalmas trenddé nőtte ki magát, de már nemcsak ez a verziója hódított a nők körében, hanem a vékonyabb típusok is.

Mutatjuk, hogy hogyan tér vissza 2023-ban ez az ikonikus trend:

A szupervastag hajpánt a 60-as években nagyon trendinek számított, és ez idén sem lesz másképp.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...